Nasılsınız?

• Konuyu başlatan poyriho
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 889
Nasılsınız hocalarım iyi misiniz? Sağlığınız yerinde mi? Ben iyi gibiyim, RE9 videolarına göz atıyorum.

Çok iyiyiz hocam. Seni gördüm daha iyi oldum. Bende CS2 de yoldaş oynuyordum şu an. Bir yandan da müzik dinliyorum. Hafta sonuna girdiğimiz için de ayrı mutluyum.

Çok şükür iyiyim hocam, siz nasılsınız?

Nasılsınız hocalarım iyi misiniz? Sağlığınız yerinde mi? Ben iyi gibiyim, RE9 videolarına göz atıyorum.
İyiyim hocam, teşekkür ederim siz nasılsınız? Sağlığım yerinde değil maalesef, ama benim için problem değil uzun sürelerden sonra alıştım artık. Ben de iftar yapmıştım uzanırken hem midem rahatlasın hem de foruma bakayım demiştim.

İyiyim hocam, teşekkür ederim siz nasılsınız? Sağlığım yerinde değil maalesef, ama benim için problem değil uzun sürelerden sonra alıştım artık. Ben de iftar yapmıştım uzanırken hem midem rahatlasın hem de foruma bakayım demiştim.
Hocam ciddi bir şey yoktur umarım aman deyin. Neyse iftarınızı yapmışsınız en azından hayırlı olsun. İyi yapmışsınız hocam forum rahatlatır insanı.

Tek yol CS hocam tabii ki. Steam hesabımdaki tüm oyunları sildim. Bir tek CS var. Onu oynuyorum sadece.
Helal olsun hocam Rusça falan da öğrenmişsinizdir siz şimdi 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı