Nasılsınız?

İyi gibiyiz vallahi biraz ders çalışma rutini çöktü ama onu toparlayacağız o kadar onun dışında ufak tefek sorunlar.
Hocam siz çalışıyordunuz galiba sınava. Kolay gelsin umarım netler güzeldir Ayrıca Pazar günü olacak olan MSÜ'ye girecek misiniz?

Hocam okula gidiyorsanız okuldan mı bunaldınız yoksa başka bir şeyden mi?

Mental olarak mutlu değilim ama üzgünde değilim, düzgün gidiyor işler şuanlık. Gene gelecek için hayal mi kuruyorum hedef mi koyuyorum anlamaya çalışıyorum ama biraz çocuk işi gibi duruyor benim için geleceğim ile düşüncelerim.
Hocam geleceğinizi iyi planlayın, boş boş benim gibi avare gibi gezmeyin etrafta veya öyle yaşamayın. Bir hedefiniz mutlaka olsun. Yakın zamanda kararlaştırırsınız zaten.

İyiyiz hocam. Sizi sormalı.

@sanes @T Bag @Hallelujah_0

Hocalarım sizler nasılsınız?
Siz yazınca daha iyi oldum hocam. Siz de galiba sınava çalışıyorsunuz değil mi? eğer öyleyse kolay gelsin, MSÜ'ye girecek misiniz?

Hocam geleceğinizi iyi planlayın, boş boş benim gibi avare gibi gezmeyin etrafta veya öyle yaşamayın. Bir hedefiniz mutlaka olsun. Yakın zamanda kararlaştırırsınız zaten.
Planladığım geleceğe 3-4 sene var ama canımı sıkan şey olmama ihtimalinin biraz fazla olması çünkü ben hevesimi hayallerimi onun uğruna kuruyorum.

Siz yazınca daha iyi oldum hocam. Siz de galiba sınava çalışıyorsunuz değil mi? Eğer öyleyse kolay gelsin, MSÜ'ye girecek misiniz?

Hocam sınav öğrencisi değilim, bir konuda belirtmiştim.

10. sınıfım şu anda. Belki MSÜ matematiği çözmeye çalışabilirim ancak eski müfredat olduğu için %100 konu uyumluluğu olmuyor.

YKS'ye çalışmaktan bunaldım. 9 ay oldu. Her gün aynı rutini yapmak çok bunalttı. Artık bitse de kurtulsak.
Hocam çalışmaya devam, işin sonunda mutlu olacaksın en azından. Tabii ki Üniversiteye geçince rahat olmayacaksınız ama istediğiniz bölüm ve Üniversite tutarsa gam yemezsiniz diye umuyorum o yüzden siz ileriye bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı