Nasılsınız?

• Konuyu başlatan poyriho
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 889
Çok araştırdım. Baya ihtimal var ama olmazsada yedek planımda var.
Yedek planınız varsa iyi hocam o zaman, endişelenmeniz gereken bir şey yok. Umarım hayaliniz olur da hep rahat olursunuz.

Grup Ayna'nın Biz Akdenizliyiz şarkısını önerebilirim. Her ne kadar Karadenizli olsam da ritmi bana uyuyor.
Teşekkür ederim hocam ama belirtmeyi unutmuşum benim hatam, Türkçe değil de yabancı şarkı önerir misiniz? Türkçe dinlemiyorum da ben. Ama dediğiniz şarkıya da bakacağım.

Teşekkür ederim hocam ama belirtmeyi unutmuşum benim hatam, Türkçe değil de yabancı şarkı önerir misiniz? Türkçe dinlemiyorum da ben. Ama dediğiniz şarkıya da bakacağım.

Ben fazla yabancı şarkı dinlemiyorum. Ama klasik müzik ve caz müzik dinlerim. Eğer ritim arıyorsanız, Mozart'ın Alla Turca'sını önerebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kendi Spotify listeme ekledim harbi güzel şarkıymış, teşekkür ederim.

Kendi Spotify listeme ekledim harbi güzel şarkıymış, teşekkür ederim.

Bunları da beğenebilirsiniz o zaman.

Hocam ders çalışma isteği kalmadı öyle boşuna bakıyorum bazen kitaplara.

Bu aylarda normaldir hocam. Hiçbir şey yapamıyorsanız bile ara sıra en sevdiğiniz derse çalışmayı deneyin, hangi ders olursa olsun fark etmez yeter ki ders çalışmış olun.

Çok bir süre kalmadı zaten şu 15 hafta, 1 hafta gibi geçecek. İnşallah hep birlikte en iyi şekilde değerlendiririz. Allah yardımcımız olsun.

Bunları da beğenebilirsiniz o zaman.

Bunlar tam gece 2-3 gibi açıp geçmişi sorgulamalık şarkılar. Bugün dinleyeceğim şarkılar belli oldu galiba sağ olunuz. @ALP_MAN

Bunlar tam gece 2-3 gibi açıp geçmişi sorgulamalık şarkılar. Bugün dinleyeceğim şarkılar belli oldu galiba sağ olunuz. @ALP_MAN
Her türlü duygu ile dinlenebilir parçalar bunlar. Ben genellikle kafa dağıtırım bunlarla.

Ama sorgulayacaksanız çok yoğun bir şey parça var özellikle 3.30'dan başlarsanız fark edersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı