İyi hocam. Sorduğunuz için teşekkürler.@Gereksiz Eleman naber hocam?
Kolay gelsin.Hocam 300 sayfa odevim var, 1 hafta icinde tamamlamam lazim.
İyi hocam. Sorduğunuz için teşekkürler.@Gereksiz Eleman naber hocam?
Kolay gelsin.Hocam 300 sayfa odevim var, 1 hafta icinde tamamlamam lazim.
Merhaba arkadaşlar. Nasilsiniz? Gununuz nasıl?
Hocam gerçekten zor durumlar, tahmin edebiliyorum inşallah düzelir hocam durumlarınızKredi ve kredi kartı borçları hocam.
Ne güzel topluca akışına bıraktıydık hocam, instagrama bakayım dedim. Gördüğüm haber buiyiyiz hocam, inşallah o monotonluk yerini zamani aksiyona bırakır hocamm sıkmayın canınızı hiç
Hocam doğru... bazen akışına bırakmak gerekiyor yani yanlış anlaşılmasın inşallah durumlar düzelir![]()
3 saat uyku hocam.Bıkkın hocam. Uyumak istiyorum uyuyamıyorum uyanık kalmakta istemiyorum öyle bir rutin. Siz nasılsınız gününüz nasıl geçiyor.
3 saat uyku hocam.
Hocam aman dikkat edin uyku sağlığınıza, kendinizi yıpratırsınız kalp ritminiz bozulur aman aman...3 saat uyku hocam.
Bende de durumlar çok farklı değil hocam aslındaAynı hocam son 2 günde 4 saat uyudum damarlarımda kan değil kafein akıyor![]()
Kahve içmeye yeni yeni ara verdim. Gece 2'e kadar uyuyamıyordum. Şimdi uyuyabiliyorum. 1 gibi 00 gibiAynı hocam son 2 günde 4 saat uyudum damarlarımda kan değil kafein akıyor![]()
Hocam benimde 3 saat sürüyor valla hayat harbi 2 misli zorlaşıyor. Souls oyunlarında böyle zorlanmadım ben.3 saat uyku hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.