Nasılsınız?

Shot yapabilirsiniz hocam böyle durumlarda. Hafif suyla karıştırıp zift gibi olacak o. Sonra çay kaşığına koyacaksın 2 kaşık içeceksin sonra bir daha uyku yok.

Hocam açıkçası acelem olduğu için ağzıma atıp üstüne su içtim. Üşendim biraz kettleda su kaynatmaya.

Hocam açıkçası acelem olduğu için ağzıma atıp üstüne su içtim. Üşendim biraz kettleda su kaynatmaya.
Suyu sıcak değil hocam zaten buz gibi suyla karıştıracaksın işin olayı o. Bir içtin mi yorgunluk morgunluk kalmıyor. Böyle durumlarda denemenizi öneririm.

Ah be hocam olur ya bazen öyle şeyler başka bir gün sabahlarsınız artık sabaha kadar sohbet muhabbet 🤣🤣
Bu arada şimdi yürüyüşe çıkacaktım pc başında forumdayım neyse ben mobile geçeyim. Keşke bu PC de benimle beraber yürüyebilseydi. Yapsalar şu teknolojiyi! Bu arada üşendim yürüyüşe uykum geliyor vaz geçtim. :D

Şimdi ninjalar beni kaçırmaya gelir!

Suyu sıcak değil hocam zaten buz gibi suyla karıştıracaksın işin olayı o. Bir içtin mi yorgunluk morgunluk kalmıyor. Böyle durumlarda denemenizi öneririm.

Deneyeceğim hocam sağ olun.

Bu arada şimdi yürüyüşe çıkacaktım PC başında forumdayım neyse ben Mobile geçeyim. Keşke bu PC de benimle beraber yürüyebilseydi. Yapsalar şu teknolojiyi!

İstediğim bölüm tutarsa size sözüm olsun bunu faaliyete geçirelim :). İyi yürüyüşler hocam bende son zamanlar bir 7 kilo aldım bir ara geri döneceğim kardiyoya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı