Nasılsınız?

Bu arada şimdi yürüyüşe çıkacaktım pc başında forumdayım neyse ben mobile geçeyim. Keşke bu PC de benimle beraber yürüyebilseydi. Yapsalar şu teknolojiyi! Bu arada üşendim yürüyüşe uykum geliyor vaz geçtim. :D

Şimdi ninjalar beni kaçırmaya gelir!
Hocam kasayı sokağa çıkarıp gezdirmen yok mu bi şimdi 🤣🤣🤣

Hocam yakında o da olur 😊

Deneyeceğim hocam sağ olun.

İstediğim bölüm tutarsa size sözüm olsun bunu faaliyete geçirelim :). İyi yürüyüşler hocam bende son zamanlar bir 7 kilo aldım bir ara geri döneceğim kardiyoya.
Ben 124'e düştüm 6 kilo verdim. Geçen gün kaçamak yapıyım dedim işte börek, çörek, tatlı kek mek filan ödemlenip 127'e çıktım. Bayrama kadar 122'im :D

Ben 124'e düştüm 6 kilo verdim. Geçen gün kaçamak yapayım dedim işte börek, çörek, tatlı kek mek filan ödemlenip 127'e çıktım. Bayrama kadar 122'im :D

Yaparsınız hocam ya. Ben size inanıyorum daha aşağılarada gider tablo. Hayattaki en büyük nimet sağlık dikkat edin kendinize.

Ben 124'e düştüm 6 kilo verdim. Geçen gün kaçamak yapıyım dedim işte börek, çörek, tatlı kek mek filan ödemlenip 127'e çıktım. Bayrama kadar 122'im :D
Hocam gulu gulu dayının bir sözü vardı "yiyen de öliyi yimeyen de öliyi" hocam gönlünüzce olsun 😍

Yarın hiç okula gidesim yok ama özürsüz 5.5 özürlü 16 gün devamsızlık oldu ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı