Nasılsınız?

Bir oyun konusu bir sohbet konusu açılsın işte böyle. :D

Gerçekten. Herkesin konuşası varmış. :D

Sizin yanınıza yarım saatte bisiklet ile gelebilirim hocam. Size bir önerim var belki biliyorsunuzdur alaybey deniz komutanlığını geçince karşıyakada müze-anıta yakın karşı tarafta pizza plaza diye bir yer var, pizzaları gerçekten ama gerçekten mükemmel. Hayatımda yediğim en iyi pizzaydı.

Değerlendireceğim. Alsancak tarafında doğa resturant diye bir yer var cadde üzeri. Makarnası muazzam tavsiye ederim.

Değerlendireceğim. Alsancak tarafında doğa resturant diye bir yer var cadde üzeri. Makarnası muazzam tavsiye ederim.
Hocam uğradığımda denemek isterim öneri için sağolun :)

Kalp ritim bozukluğu ya da kalp kapakçığı kan sızması diye düşünüyorum muhtemelen. Ki umarım daha ciddi bir şey yoktur.
Bir ilaca mahkum olmak sevmediğim bir şey. Bana da insülin veriyorlardı ama kilo vererek üstesinden gelmiştim. Abi cidden arada ameliyatlar için ilaç veriyorlar, antibiyotik gibi bir şey. Poşet poşet ilaç yarısını kullanmıyorum. Ciddi bir çene ameliyatı, birde bacaklarım için damar yollarını açacak sinir bozucu ameliyat. İnsan korkuyor gene bunlar yüzünden aylarca ilaç kullanacağım diye erteliyorum.

Bir ilaca mahkum olmak sevmediğim bir şey. Bana da insülin veriyorlardı ama kilo vererek üstesinden gelmiştim. Abi cidden arada ameliyatlar için ilaç veriyorlar, antibiyotik gibi bir şey. Poşet poşet ilaç yarısını kullanmıyorum. Ciddi bir çene ameliyatı, birde bacaklarım için damar yollarını açacak sinir bozucu ameliyat. İnsan korkuyor gene bunlar yüzünden aylarca ilaç kullanacağım diye erteliyorum.
Hocam inşallah her şey gönlünüzce olur...

Hocam ben yemek el becerisi yüksek birisi olarak makarna gibi şeyleri marjinal insanlar yanımızda olmadığı sürece yemeyi tercih etmiyorum ancak bir gün arkadaşlarla falan aktivite olsun diye deneyebilirim.

Hocam her şey ertelenir. Kariyer para sevdiğiniz şeyler ama sağlık asla. Bir kere gidince mumla aranıyor lütfen kendinize dikkat edip düzenli kontrollerinizi yapıtırın. Oruç konusunda doktorunuza danışıp onun cevabna göre hareket etmeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın beni size karışmak istemem tabii ki. Sadece tavsiyede bulunmak istedim.
Niyetinizi anlıyorum hocam, sıkıntı yok. Teşekkür ederim düşündüğünüz için.
Nöbet geçirmediğim zamanlar hariç oruç tutmamda sakınca yok hocam. Sormuştum.

Olsun bir zahmet gerçekten çok uğraştırıyorlar. Oyunlardaki gibi bir şey kullanarak kendimizi iyileştirebilseydik keşke ya.
Keşke hocam ama maalesef bu dünyaya bu beden bu ruh bu can bir defa geliyor gittiği yere kadar... Ah dünya dünya zalımsın dünya iyileri öldüren dünya işte sınama dünyası...

Şimdiden 13 sayfa olmuş tüm herkesin mesajını okumam uzun sürer ama hep umut dolu olun hocalarım elbette hepimizin ayrı ayrı dertleri var ama çözüm de içimizde yatıyor. Elimizden geleni yapalım💛

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı