Nasılsınız?

İyi sayılır. Sporuma devam ediyorum ve 13 Mart'ta hayatımda ilk kez İstanbul'a gideceğim. Şişli'ye gideceğim arkadaşımın yanına. Orada benim gezip görmem gerekli diyebileceğiniz bir yer var mı? İstanbul içide olur.

Kalp ritim bozukluğu ya da kalp kapakçığı kan sızması diye düşünüyorum muhtemelen. Ki umarım daha ciddi bir şey yoktur. (kız arkadaşımda kalple ilgili ilaç kullandığı için böyle varsayımda bulundum yanlış anlaşılmasın tıpla çok alakam yok)
Benimki daha farklı hocam. Yine de söylemesem daha iyi olacak. Yaygın bir hastalık değil benimki. Anlatması da zor.

İyi sayılır. Sporuma devam ediyorum ve 13 Mart'ta hayatımda ilk kez İstanbul'a gideceğim. Şişli'ye gideceğim arkadaşımın yanına. Orada benim gezip görmem gerekli diyebileceğiniz bir yer var mı? İstanbul içide olur.

İstanbul'u komple görün hocam ben hep derim gezmeye mükemmel yaşamaya berbat bir şehir bence.

Bir ilaca mahkum olmak sevmediğim bir şey. Bana da insülin veriyorlardı ama kilo vererek üstesinden gelmiştim. Abi cidden arada ameliyatlar için ilaç veriyorlar, antibiyotik gibi bir şey. Poşet poşet ilaç yarısını kullanmıyorum. Ciddi bir çene ameliyatı, bir de bacaklarım için damar yollarını açacak sinir bozucu ameliyat. İnsan korkuyor gene bunlar yüzünden aylarca ilaç kullanacağım diye erteliyorum.

Ben genelde şunu kullan dediklerinde kullanan taraftayım. Güncel olarak yatıştırıcı anti depresan ve uyku ilacı kullanıyorum. Önceden çok araştırırdımda artık saldım ya. Zamanında bileğim kırıldı komple ameliyat oldum leğenimden kemik alıp bileğime koydular. O zamanlar verdikleri kırmızı reçete ağrı kesicileri kullandım bir süre sonra garip etkileri olduğu için bırakmıştım sadece. Umarım ki sağlığınıza kavuşursunuz. Kilo vermek zor ama imkansız değil. Fakat sağlığınız için büyük bir etken. Ben size inanıyorum ve güveniyorum. En yakın zamanda başaracağınızada eminim. Siz hedefinizde koşacak kararlı bir insansınız gözümde bunun ne iyi kanıtı bu saatte koşuya çıkmanız. Ara ara ilerleyişi yazın hocam size güveniyorum ben.

Hocam öncelikle istanbul'a 1 kere gittim onda da bir işten dolayıydı... önerebileceğim bir yer yok... iyi geziler dilerim size keyfini çıkarın :)

Niyetinizi anlıyorum hocam, sıkıntı yok. Teşekkür ederim düşündüğünüz için.
Nöbet geçirmediğim zamanlar hariç oruç tutmamda sakınca yok hocam. Sormuştum.
Abov acaba hastalığınız epilepsi mi? Birinci derece de iki yakınım bu hastalık yüzünden ilaçlarını kullanıyorlar. Bazen nöbet geçiriyorlar. Birkaç kere eve kadar taşımak zorunda kalmıştım. Gerçekten zor.

Benimki daha farklı hocam. Yine de söylemesem daha iyi olacak. Yaygın bir hastalık değil benimki. Anlatması da zor.

Tabii ki hocam bu konuda zorlayamayız. Ki zaten odak nokta bu değil. Odak nokta sizin olabildiğince iyi olmanız. İleride dertleşmek veya sadece konuşmak isterseniz burada olurum hocam bilmenizi isterim. En yakın zamanda umarım sağlığınıza kavuşursunuz lütfen kendinize dikkat edin.

Ben genelde şunu kullan dediklerinde kullanan taraftayım. Güncel olarak yatıştırıcı anti depresan ve uyku ilacı kullanıyorum. Önceden çok araştırırdımda artık saldım ya. Zamanında bileğim kırıldı komple ameliyat oldum leğenimden kemik alıp bileğime koydular. O zamanlar verdikleri kırmızı reçete ağrı kesicileri kullandım bir süre sonra garip etkileri olduğu için bırakmıştım sadece. Umarım ki sağlığınıza kavuşursunuz. Kilo vermek zor ama imkansız değil. Fakat sağlığınız için büyük bir etken. Ben size inanıyorum ve güveniyorum. En yakın zamanda başaracağınızada eminim. Siz hedefinizde koşacak kararlı bir insansınız gözümde bunun ne iyi kanıtı bu saatte koşuya çıkmanız. Ara ara ilerleyişi yazın hocam size güveniyorum ben.
Koşmaya üşendim. Bugünü dolu geçirdiğim için uykum gelmeye başladı. Dışarıda uyuklamayayım diye güvenlik açısından çıkmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı