Nasılsınız?

İmkansız değil ki hocam. Ben şahsen bu konudaki insanlarda 10 sene sonra da konuşmak isterim. Kaliteli özgün bir köşe, özentilikten cehaletten uzak saygın kişilerin olduğu bir köşe. Yani demek isterimki kitabın 24. sayfasında yer almak isterim :D.
Hocam zaten şu forumda şuana kadar cahil bir insan görmedim (düzelteyim, 2-3 kişi var hascahil onlar). Aslında şöyle bir düşüncem var. Hazır gelmişken konusu açayım bari. Ben bu forumdaki en azından herkesin cidden sohbet edilecek kafa insanlar olduğunu düşünüyorum, insan konuştukça açılır nasıl olsa. O din konularında ki insanlarda dahil bu arada, o kadar tartıştığımız din konularında ki kullanıcıların bile gerçek hayatta sohbet edilecek insanlar olduğunu düşünüyorum.

Hocam zaten şu forumda şu ana kadar cahil bir insan görmedim. Aslında şöyle bir düşüncem var. Hazır gelmişken konusu açayım bari. Ben bu forumdaki en azından herkesin cidden sohbet edilecek kafa insanlar olduğunu düşünüyorum, insan konuştukça açılır nasıl olsa. O din konularında ki insanlarda dahil bu arada, o kadar tartıştığımız din konularında ki kullanıcıların bile gerçek hayatta sohbet edilecek insanlar olduğunu düşünüyorum.

Siz zaten uyumlu insansınız hocam. Boşa mı diyoruz güncel en kaliteli forum diye :D. Forumda yok değil. Barınamıyorlar toxic ve uyumsuz insanlar bu yüzden hocalarımıza bu konu içinde teşekkür etmeliyiz.

Evet Aura farmlıyorum şu an, sanki herkes bir trajediye tanık olmuşta ben hayatta kalmışım gibi :D

Bu da göreve gitmeden önce son fotoğrafımız. Togi tek başına hayatta kaldı. Doğuya doğru at sürüyor! :D

Şaka bir yana. Barıştan yanayım savaşı devletler kazanır her iki tarafın halkı kaybeder. Umalım ki şu ortalık daha fazla kızışmasın.

Siz zaten uyumlu insansınız hocam. Boşa mı diyoruz güncel en kaliteli forum diye :D. Forumda yok değil. Barınamıyorlar toxic ve uyumsuz insanlar bu yüzden hocalarımıza bu konu içinde teşekkür etmeliyiz.
Şuan şu konuya yazmış olan insanlar zaten cidden kaliteli insanlar olduğunu düşünüyorum. Gerçek hayatta denk gelinecek insanlar değiller valla, etraf cahil kaynıyor tüm kültür adamlar burada toplanmışız. Allahın işi 😀

Olur vallah. :D daha iyi Aura farmlarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun Aura farming listem :D.

Şu savaşlar moral bozuyor. Kayıplara acıyorum. Hayallerimden birisi nihai barıştı lakin insanoğlu tarihten önce bile böyle takılıyordu. Maalesef.

Nihai barış hiçbir zaman var olmayacak. İnsanoğlu bencildir. Elbet birisi her zaman elindekinin fazlasını isteyecek savaşlar asla son bulmaz. Benim düşüncem bu şekilde hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı