Hocalarım tüm mesajları teker teker okudum. Maalesef ki çok kötü bir dönemde dünyaya geldik şu son 5 yıl içinde yaşamadığımız şey kalmadı. Pandemi olsun depremi olsun daha nicesi. Çok ilginç bir şekilde insanlık olarak insanlara yapılan şeylerin sonuçlarını yine insanlar belirliyor ve yine insanlık etkileniyor. Çok enteresan gerçekten

ama ne olursa olsun ayağa kalkıyoruz ben şahsen bu günlerin de geçeceğini ve güzel günlerin geleceğini ümit ediyorum. Çünkü ben, siz hocalarım ve daha birçok iyi insan daha güzel yaşamayı hak ediyor.

keşke işin içinde menfaat olmasa da barış olsa. Keşke hastalıklar temelli iyileştirilebilse ve keşke hayaller yaşanmışlıklar anılar ve emekler bir çöp gibi kenara atılmasa. Bu dünya adil değil biliyorum ama en azından biraz daha yaşanılabilir olması hayaliyle. Siz hocalarımın ne derdi çözülmesi, varsa hastalığı olanın hastalığına şifa bulması, borçları olanın kapatabilmesi, ve daha nicesi, çok uzun yazdım biliyorum

ama değerlisiniz hocalarım hep iyi olun hep mutlu olun ve hep umutlu olun. Çünkü her ne olursa olsun bir kere hayata geliyoruz ve bu hayat yaşanmaya değer

Bende iyi biriktirmişim kendimi şöyle hissettim bir an
Eki Görüntüle 2670978