Nasılsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Japon karı diyen arkadaş herhalde Japonya'da yaşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 saat okul ve üzerine 3 saatlik ders çalışma. Kafayı moralimi sen düşün. Üniversite sınavına kaldı 6 ay. :(

Daha iş hayatına bile başlamamışken bel rahatsızlığı ortaya çıktı. Moralim bozuk bu aralar.

Daha iş hayatına bile başlamamışken bel rahatsızlığı ortaya çıktı. Moralim bozuk bu aralar.

Aynı şekilde bel ağrım var, tüm günümü etkiliyor. Ayrıca bilgisayarda değiştirmem gereken birkaç parça var. Moralim bayadır bozuk.

Moralim bozuk. Geçen gün 150 TL'ye 3000 civarı ReddCoin alacaktım. Fakat aklımdan çıkmış almayı unuttum. 1 gün önce John Mcafee Twitter'dan ReddCoin için "Bugünün coini olacak" demiş ve %400 fırlamış ReddCoin, saatlerce çamaşır makinesinin önüne oturup izleyesim var.

Şu anda durumum tam olarak şöyle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi deyip iyi olmaya, kimseyi takmamaya, zevk-ü sefanın doruklarında dolaşmaya ve kısa ömrümü uzatmaya çalışıyorum.

@Metoboy_Lead hayırdır niçin kötüsün ki! Hayat güzel, keyfini sürmeye bak, dün bir damla su idik şimdi okuyor, araştırıyor, öğreniyor ve kendimizi geliştiriyoruz. Mutlu ol ve kendini sedanın kollarına bırak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı