Nasılsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatın zorluklarına hiç girmeden Technopat Sosyal'i konuşmak istiyorum. :) Oyun oynamayı çok seven bir insan olarak, geçen senenin başlarında o platforma çıkan her oyunu sıkıntı çekmeden oynayabileceğim bir sistem aldım. Bunun üzerine bir süre sonra teknoloji ve oyun üzerine sorunları araştırırken ''ya ben de bu forumlarda bulunsam nasıl olur?'' diye düşünüp birkaç tanesine yakın aralıklarla üyelik açtım. Bir süre sonra aktif olarak bulunmaktan keyif aldığım yerde, yani burada kaldım. Bu kararın üzerinden bir yıl ve bini aşkın mesaj (dört de ceza) geçmiş. :) Başta sonunda doya doya oyun oynamak için sistem aldım demiştim ya, burada geçirdiğim zaman o oyunların toplam saatini geçmiştir muhtemelen.

İyi yanlarımız:
  • Teknolojinin hemen her tarafında ilgili ve bilgili arkadaşlara sahibiz.
  • Teknoloji dışı konularda bile konuşmayı, yardımlaşmayı seviyoruz.
  • Aynı konularda açılan bir sürü mesajı bıkmadan, usanmadan cevaplayacak enerjimiz var.
  • Dilimize sahip çıkıyoruz.
  • Günün her saati aktif şekilde buralardayız.
  • Çevrimiçi bir platform olmasına rağmen çoğu konuyu düzeyli, düzgün çözmeyi beceriyoruz.
Geliştirmemiz gereken yanlar:
  • Kimi zaman bilginin yarıştırılınca değil, paylaşılınca çoğaldığını unutabiliyoruz.
  • Çevrimiçi bir yerde hemen her yaştan kullanıcı olabileceğini göz ardı ettiğimiz olabiliyor. Fazla teknik veya üslup olarak sert olabiliyoruz.
  • Okumanın, anlamanın, araştırmanın önemini biliyoruz belki ama kimi zaman egomuz galip gelebiliyor. :)
Fazla uzattım, ben burada iyiyim, keyifliyim. Biz de genel olarak iyiyiz bence. @Ali Güngör bu güzel ortam için teşekkürler.

Çalışıyoruz, yorgunluğunu tatilde atıyoruz :) Öyle gidiyor işte hayatımız. Siz de umarım iyisinizdir Ali Bey. Recep Bey'e de iyi tatiller diliyorum :) Hak ediyor fazlasıyla.
Yolunuz İsviçre`ye düşerse beni de götürün, Zürih Üniversitesi için iki çift lafım var.
Uluslararası Sharpei (US propagandası aslında bu) diploma programı gelmedikçe gitmem. Gelirse fizik okumayı düşünebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İyiyim ya denize giriyorum oyun oynuyorum keyfim yerinde yani. Umarım siz de iyisinizdir. :)

Mutsuzum,
Sistem toplamak istiyorum ama kendimi kaz gibi hissediyorum :D
Türkiye den veya Amazon dan çok farketmiyor fiyatlar uçuk.
Bir türlü karar veremiyorum, beklesem mi yoksa alıp devam mı etsem ?
Foruma sistem listesi atıyorum 1 2 kişi yarım yamalak bilgi veriyor.
Yüzlerce kişi bakıyor bir iki kişi yorum yapıyor.
Açtığım ikinci konu ya daha çok yorum geldi ama yine soracaklarım var.
Sürekli konu açmak da istemiyorum : )
Bilgi paylaştıkça çoğalır cimrilik yapmayın :LOL:
Bilmiyorum belki de ben çok şey istiyorumdur. :D
En iyisi mağazaya gidip bilen birisiyle görüşmek galiba : )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı