Nasılsınız?

@Silinen üye Hesap birleştirilince arkadaşınızın kullanıcı adı üzerinize kalmış olabilir :D

Yardım etmek isterdim ama motorlara otomobillere pek ilgim yoktur.
Canın sağ olsun hocam, Motosiklet'ten anlayan arkadaşlar konuma gelip yardımcı olursa sevinirim :)

Tekrar hoşgeldin. 2. el manyağı, X3440 hastası @TerabyteForever kardeşim. Forum hakkında yokluğunda merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.
Nasılsınız @.I.N.И.A. ? Bakıyorum geri dönmüşsünüz... KasaKasa olarak neden dönmediniz ve Xeon sistem kurmaya devam edecek miyiz?
Aynı anda oldu. 🤣

@KasaKasa eskide kaldı dostum. Malesef sistem toplama konuları tamamen kansere döndü. Artık ilgimi çekmeyince ''Konu Dışı'' bölümüne geldim. Gırgır, şamata ve kafadar adamlar ilgimi çekince bölüme daha uygun bir nick düşündüm.

Sistem toplamadan elimi ayağımı çektim ama senin hatrın için neden olmasın. Zaman buldukça toplarız. Sen nerelerdeydin?

Tekrar hoşgeldin. 2. el manyağı, X3440 hastası @TerabyteForever kardeşim. Forum hakkında yokluğunda merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.
Okul hocam benden 6000 TL monitör dahil sistem istedi ve ben ona R5 2600X+1660 sistem topladım. Monitörü 1080P koydum, 75Hz. Onlar da gitti ve 6000 TL'ye 1050'li (Ti bile değil) Monster notebook aldı. Yokluğumda neler döndü forumda? Che Guavera neden ban yedi? Ayrıca okul işleriyle uğraştım hocam. Yazın evde sıkıntıdan patladım ve geri döneyim dedim...
@.I.N.И.A. toplayalım hocam. Toplayalım... Yokluğumuzda Donanım Arşivi sistemler peynir ekmek gibi sattı, fakat kimse Xeon'un gerçek gücünü anlayamadı... Isınmadan şikayetçi olan bizim zamanımızda BIOS modladı, biz gidince Xeon'lar elden çıktı vs...

Okul hocam benden 6000 TL monitör dahil sistem istedi ve ben ona R5 2600X+1660 sistem topladım. Monitörü 1080P koydum, 75Hz. Onlar da gitti ve 6000 TL'ye 1050'li (Ti bile değil) Monster notebook aldı. Yokluğumda neler döndü forumda? Che Guavera neden ban yedi?
Nickini değiştirip @Little Boy yaptı. Çok gırgır şamatada yaptık ''Konu Dışında''. Farklı bir avatar kullanıyordu. Sonra yoldaş damarı tuttu herhalde. 🤣 Che fotoğrafı kullandı. Normalde kimse karışmaz. Ama rapor yedimi mecburen Modlar işlem yapar. Bu da inada bindirdi işi. Kendisini uyardım. Uzatma işte boşver, dedim. Sonuna kadar gidecem, dedi. Bir sürü konu açtı. Yazabildiği her yere bunu yazdı. Birkaç defa açtığı konularda işi trolle döküp kurtardım ama çok abarttı. Banlandıktan sonra forumda bulunan ''Mod''lara küfür etmesi ise hiç hoş olmadı. Kendisine yakışmadı, ayıp etti. Küfürden sonra sınırsız ban yedi.

Nickini değiştirip @Little Boy yaptı. Çok gırgır şamatada yaptık ''Konu Dışında''. Farklı bir avatar kullanıyordu. Sonra yoldaş damarı tuttu herhalde. 🤣 Che fotoğrafı kullandı. Normalde kimse karışmaz. Ama rapor yedimi mecburen Modlar işlem yapar. Bu da inada bindirdi işi. Kendisini uyardım. Uzatma işte boşver, dedim. Sonuna kadar gidecem, dedi. Bir sürü konu açtı. Yazabildiği her yere bunu yazdı. Birkaç defa açtığı konularda işi trolle döküp kurtardım ama çok abarttı. Resmen forumu terörize etti. Banlandıktan sonra forumda bulunan ''Mod''lara küfür etmesi ise çok ayıp etti. Küfürden sonra sınırsız ban yedi.

Vay bee... Beni desteklerdi Xeon konusunda... @MWarfare hocamdan da ses soluk çıkmadı... Biriyle kavga edip ayrıldı o da forumdan... Sistem işleri bize kaldı. Çoğu kişiye Xeon sistem toplama eğitimi verdik, onlar da gitti sanırım. Kalan bizim izlerimiz oldu ve hala Xeon konuşulur kaldı Technopat'ta... MWarfare hocam hep 1030 yerine ikinci el efsane kartlar bulurdu, ağzım açık kalırdı... Technopat eski tadı vermedi o bırakış gününden beri.

Sistem toplayanların emekli olunca geldiği yerdir konu dışı :D

Bazı davranışlarını uygun bulmasam da Little Bobby'e gerçekten üzüldüm. Konu dışını hareketlendirenlerden biriydi.

590E25AE-8CF5-4CAC-91E8-2968894F8A6C.jpeg

Yıllardır kullandığımız CD çantasını arabadan aldım, müziklere bir göz gezdirdim. Birkaç tanesini müzik bölümünde paylaştım bile. Çantayı garip bulduğum için burada paylaşmak iyi olur diye düşünüyorum :D
Yaoi CD çantam :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı