Çözüldü Nation notes güvenilir midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Syremix

Centipat
Katılım
16 Temmuz 2021
Mesajlar
113
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam dostlar günlük işlerimi planlayıp düzenleyebileceğim bir program ararken Barış Özcan'ın videosuna rastlayarak nation notes ile tanıştım program tam da istediğim gibi ve birçok işlevi var açıkçası benim sorunum şu ki bu uygulamanın güvenilirliği konusunda aklımda birkaç soru işareti takıldı notlarım konusunda değil sonuçta öyle günlük işlerimi falan yazarım en fazla ama benden gizlilik politikasında tanımla bilgilerimi istemesi falan tabii böyle birçok işlevi olan bir program ücretsiz olunca da insanın aklına ya Allah Allah acaba burada çarklar nasıl döndürülüyor diye düşünmeden edemiyor kısacası nation notes güvenilir midir? + ve-yönleri nelerdir kullanan veya kullanmış arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim.
 
Çözüm
Evet güvenlidir.
Not: Bende Barış Özcan'dan görmüştüm.
Cevap olarak işaretlersen sevinirim.
Ama illaki taratacağım diyorsanız Kaspersky'den bir taratın.

Tanımlama bilgisi derken?

Hocam gizlilik politikasından bahs ediyorumda şöyle bir görsel yükledim bakabilirsiniz ben translateden çevirerek okudumda.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20220125-130552_Chrome.jpg
    Screenshot_20220125-130552_Chrome.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 30
Çerezlerden bahsediyorsunuz galiba onlar sizin göz atma bilgilerini vb. kaydeder böylece daha işler daha kolay olur diye hatırlıyorum.
Oradada yazdığına göre ürünlerini geliştirmek üzere kullanım bilgilerinize bakıyorç
Ayrıca çoğu web sayfasındada yazar.
 
Ama illaki taratacağım diyorsanız Kaspersky'den bir taratın.

Tanımlama bilgisi derken?

Hocam konunun çözüm bölümüne sizin cevabınızı ekleyeceğim merak etmeyin çünkü ilk siz cevap verdiniz ama şu konudada beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim gizlilik politikası konusunda :)
Çerezlerden bahsediyorsunuz galiba onlar sizin göz atma bilgilerini vb. kaydeder böylece daha işler daha kolay olur diye hatırlıyorum.

Bende öyle biliyorumda daha önce bir uygulamanın böyle bir izin istediğini hatırlayamadım hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum Barış Özcan sponsor olduysa bir sorun olacağını zannetmiyorum bir deniyelim bakalım tekrardan teşekkürler iyi günler:)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı