Çözüldü Navigation Bar'da boşluk kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shawshank

Zeptopat
Daha fazla  
1657296633419.png

Üstteki yuvarlak içine aldığım ve hem sağda hem solda bulunan boşlukları nasıl giderebilirim?

Çözüm
Sayfanın kendi margin ve paddingini sıfırlayın.

Kod:
body{
    margin: 0;
    padding: 0;
    box-spacing: border-box;
}

Aslında benim tavsiyem sitelerinizi tasarlamaya başlamadan önce güzel bir reset.css kullanmanızdır. Bu şekilde cross-browser uyumluluğunda artış sağlarsınız.

Kod:
body{
}

Aslında benim tavsiyem sitelerinizi tasarlamaya başlamadan önce güzel bir reset.css kullanmanızdır. Bu şekilde cross-browser uyumluluğunda artış sağlarsınız.

Çözüm

Kod:
body{
}

Teşekkür ederim kod işe yaradı ve sonda verdiğiniz tavsiyeyi uygulayacağım.

Kod:
body{
}

Hocam bunu tamamını kapsayacak seçici için kullansak daha doğru olmaz mı? Örneğin:

CSS:
*
{
 margin:0;
 padding:0;
 box-sizing:border-box;
}

Hocam bunu tamamını kapsayacak seçici için kullansak daha doğru olmaz mı? Örneğin:

CSS:
*
{
 margin:0;
 padding:0;
 box-sizing:border-box;
}
box-sizing içinn haklısınız. Fakat margin ve padding için size katılmıyorum. Önceden yazdığınız kodları sürekli override etmek can sıkıcı bir durum. Onun yerine bir reset.css kullanılmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı