Nays Cashback'i vermedi

Cchi

Hectopat
Daha fazla  
4 aydır Nays kullanıyorum. Steam'den aldığım bütün oyunlarda cashback verdi, 4 Aralıkta Spotify üyeliği almıştım onda da %50 cashback vardı, vermiştir diye hiç kontrol etmemiştim, şimdi baktım hala bir şey gelmemiş. Okumadığım bir şart falan mı var acaba yoksa müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 aydır Nays kullanıyorum. Steam'den aldığım bütün oyunlarda cashback verdi, 4 Aralıkta Spotify üyeliği almıştım onda da %50 cashback vardı, vermiştir diye hiç kontrol etmemiştim, şimdi baktım hala bir şey gelmemiş. Okumadığım bir şart falan mı var acaba yoksa müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?

Müşteri hizmetlerine ulaşın. Bazen geri ödemeyi otomatik vermediği oluyormuş ulaşıp söylerseniz paranızı verirler.

3 işgününden önce zor veriyorlar artık, bazen 1 haftayı bulduruyorlar. Hergün görüş chatten ve ACİL kodu koydurtmak istiyorum de elemana.

Müşteri hizmetlerine yazın 1-2 tane soru soruyor bana 200 TL Steam Cash Back'ini 6 saatte verdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı