Oyun Nays ile Elden Ring 599 TL

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Elden Ring bildiğiniz gibi 699 TL oldu zamlanıp ama Nays uygulamasında %20 cashback imkanı var bu imkanla eski fiyattan alıyorsunuz 599 TL'ye yani. Bence çok güzel kampanya sizce yaz indirimi mi beklenmeli alınmalı mı cashback ile?

Oynatacak bilgisayar yok, bir yandan da dahada zamlanmadan almak istiyorum. Zamlar devam eder mi? Haziranda yaz indirimlerinde indirime girer mi? Gerçekten bıktım.

Elden Ring bildiğiniz gibi 699 TL oldu zamlanıp ama Nays uygulamasında %20 cashback imkanı var bu imkanla eski fiyattan alıyorsunuz 599 TL'ye yani. Bence çok güzel kampanya sizce yaz indirimi mi beklenmeli alınmalı mı cashback ile?

Hocam Dark Souls serisi bile (zam yemeden önce) aylarca indirime girmedi bence 600TL'ye bulduysanıza yapışın.

Hocam Dark Souls serisi bile (zam yemeden önce) aylarca indirime girmedi bence 600TL'ye bulduysanıza yapışın.
Hocam 600tl az buz değil. Ama şikayet edersem 1-2 aya kalmaz yine zamlamacak diye korkuyorum. Sanırım haziran sonunda başlayacak yaz indirimlerini bekleyeceğim. Bir ümit indirim olursa o zaman alacağım. (o vakite kadarda zamlanmaz herhalde.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı