Çözüldü Nays ile Netflix ödemesi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

metabor

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Nays müşteri hizmetleriyle temasa geçtiğimde konuyla ilgili yeterince bilgi alamadım.

1) Netflix ödeme sayfasından Nays kartımın numarasını girerek otomatik ödeme talimatını Netflix'in kendi sitesinden mi vermem gerekiyor? (Nays uygulaması üzerinden Netflix ödemesi göremedim)

2) Nays sanal kartın sanırım sürekli şekilde numarası değişiyor. Bu sıkıntı yaratıyor mu?

Nays Netflix ödemesi yapanlar yol gösterirse çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Netflix'e Nays kart bilgilerini girmen yeterlidir. Otomatik %50 indirim 3 gün içinde iade edilecek. Değişen CVV kodunda bir sakınca yok.
Netflix'e Nays kart bilgilerini girmen yeterlidir. Otomatik %50 indirim 3 gün içinde iade edilecek. Değişen CVV kodunda bir sakınca yok.

Çözüm
Herkese merhaba, Nays müşteri hizmetleriyle temasa geçtiğimde konuyla ilgili yeterince bilgi alamadım.

1) Netflix ödeme sayfasından Nays kartımın numarasını girerek otomatik ödeme talimatını Netflix'in kendi sitesinden mi vermem gerekiyor? (Nays uygulaması üzerinden Netflix ödemesi göremedim)

2) Nays sanal kartın sanırım sürekli şekilde numarası değişiyor. Bu sıkıntı yaratıyor mu?

Nays Netflix ödemesi yapanlar yol gösterirse çok memnun olurum.

Ödeme yaptığında, sen iptal edene kadar zaten otomatik ödeme oluyor. Sitesinden, uygulamasından, nereden istersen üyelik başlatabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı