Banka/Kart Nays mı yoksa doğrulanmamış Papara mı daha mantıklı?

Merhaba. Benim hem Nays hesabım, hem de doğrulanmamış bir Papara hesabım var. Sizce hangisini kullanmam daha iyi olur?

Hocam aktif olarak Nays kullanıyorum Papara'dan çoğu konuda daha fazla cashback veriyor ama hesabın onaylı değilse başka birine para yollayamıyorsun, sanırsam sana da para yollanmıyor emin değilim denedim ama yollayamadım ben.

Hocam Nays kart ile ATM işlemi yapılmıyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?

Hocam ben ATM'den QR kod ile rahatça para yatırıyorum sizde nasıl bir sorun var.

Merhaba. Benim hem Nays hesabım, hem de doğrulanmamış bir Papara hesabım var. Sizce hangisini kullanmam daha iyi olur?
Hocam şimdi şöyle anlatayım paparan doğrulanmamışsa sadece para yatırabilirsiniz ama paycellde doğrulanmadanda iban oluyor hem para atabiliyorsun hemde para alabiliyorsunuz.Sorunuza göre tabiki papara ama paycellede bakmanızı öneririm.

Hocam aktif olarak Nays kullanıyorum Papara'dan çoğu konuda daha fazla cashback veriyor ama hesabın onaylı değilse başka birine para yollayamıyorsun, sanırsam sana da para yollanmıyor emin değilim denedim ama yollayamadım ben.

Hocam ben ATM'den QR kod ile rahatça para yatırıyorum sizde nasıl bir sorun var.
Ben de onları yapıyorum. Ama kart ile olmuyor. Yani kartı sokunca işlem yapılamıyor diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı