Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 arasmaras dedi: Tabii ki değer hem de Epic cashback veriyor 50TL Nays ile alırsan Nays'ta 99TL veriyor geri ödeme olarak. 149 lirada ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Nays'ı bugün çıkartsam, herhangı bir banka kartından para atabilir miyim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023
arasmaras dedi: Tabii ki değer hem de Epic cashback veriyor 50TL Nays ile alırsan Nays'ta 99TL veriyor geri ödeme olarak. 149 lirada ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Nays'ı bugün çıkartsam, herhangı bir banka kartından para atabilir miyim acaba?
Çözüm arasmaras 21 Kasım 2023 Gorkemm.jk dedi: Peki nasıl para atabilirim? İş Bankası kullanmıyorum da. Genişletmek için tıkla... Direkt uygulamayı yüklüyorsun. Para at kısmından hangi kartı kullanıyorsan onu girip içinden aktarıyorsun. Bend e Papara'dan Nays'a atıyorum.
Gorkemm.jk dedi: Peki nasıl para atabilirim? İş Bankası kullanmıyorum da. Genişletmek için tıkla... Direkt uygulamayı yüklüyorsun. Para at kısmından hangi kartı kullanıyorsan onu girip içinden aktarıyorsun. Bend e Papara'dan Nays'a atıyorum.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.876 Çözümler 37 Yer 東京 21 Kasım 2023 #2 Gorkemm.jk dedi: Hocam Nays'ı bugün çıkartsam herhangı bir banka kartından para atabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de bugün Nays hesabı açtım. Direkt oradan aldım 30TL kendi hediye verdi. Bir de cashback verecek yazıyor 3 iş günü içerisinde. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Gorkemm.jk dedi: Hocam Nays'ı bugün çıkartsam herhangı bir banka kartından para atabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de bugün Nays hesabı açtım. Direkt oradan aldım 30TL kendi hediye verdi. Bir de cashback verecek yazıyor 3 iş günü içerisinde.
KS KS Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 arasmaras dedi: Ben de bugün Nays hesabı açtım. Direkt oradan aldım 30TL kendi hediye verdi. Bir de cashback verecek yazıyor 3 iş günü içerisinde. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl para atabilirim? İş Bankası kullanmıyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
arasmaras dedi: Ben de bugün Nays hesabı açtım. Direkt oradan aldım 30TL kendi hediye verdi. Bir de cashback verecek yazıyor 3 iş günü içerisinde. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl para atabilirim? İş Bankası kullanmıyorum da.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.876 Çözümler 37 Yer 東京 21 Kasım 2023 #4 Gorkemm.jk dedi: Peki nasıl para atabilirim? İş Bankası kullanmıyorum da. Genişletmek için tıkla... Direkt uygulamayı yüklüyorsun. Para at kısmından hangi kartı kullanıyorsan onu girip içinden aktarıyorsun. Bend e Papara'dan Nays'a atıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Gorkemm.jk dedi: Peki nasıl para atabilirim? İş Bankası kullanmıyorum da. Genişletmek için tıkla... Direkt uygulamayı yüklüyorsun. Para at kısmından hangi kartı kullanıyorsan onu girip içinden aktarıyorsun. Bend e Papara'dan Nays'a atıyorum.
KS KS Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #5 arasmaras dedi: Direkt uygulamayı yüklüyorsun para at kısmından hangi kartı kullanıyorsan onu girip içinden aktarıyorsun bende Papara'dan naysa atıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman çok iyi hocam. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
arasmaras dedi: Direkt uygulamayı yüklüyorsun para at kısmından hangi kartı kullanıyorsan onu girip içinden aktarıyorsun bende Papara'dan naysa atıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman çok iyi hocam. Teşekkür ederim.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.876 Çözümler 37 Yer 東京 22 Kasım 2023 #6 Gorkemm.jk dedi: O zaman çok iyi hocam. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2023 Artı 0 Eksi