alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 14 Temmuz 2022 #61 Bu kazı kazana ne olduysa iyi oldu. 1.5 haftadır sürekli 1tl çıkıyordu. Artık 10 veya 5 veriyor. Kaç gündür böyle. Bir kaç günde 80tl yaptım.
Bu kazı kazana ne olduysa iyi oldu. 1.5 haftadır sürekli 1tl çıkıyordu. Artık 10 veya 5 veriyor. Kaç gündür böyle. Bir kaç günde 80tl yaptım.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 14 Temmuz 2022 #62 STR4NGE dedi: Davet sistemi yavaş diyorlar, arada kontrol etmek gerek. Bana da sürekli 1₺ çıkıyor, şanslısın Genişletmek için tıkla... Yavaş derken hocam. alp15eren dedi: Bu kazı kazana ne olduysa iyi oldu. 1.5 haftadır sürekli 1TL çıkıyordu. Artık 10 veya 5 veriyor. Kaç gündür böyle. Birkaç günde 80TL yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabımızı doğrulamadan yani kendi hesabımızdan para yüklemeden Nays'ta yazan kart bilgilerimizle e-pin alabiliyor muyuz?
STR4NGE dedi: Davet sistemi yavaş diyorlar, arada kontrol etmek gerek. Bana da sürekli 1₺ çıkıyor, şanslısın Genişletmek için tıkla... Yavaş derken hocam. alp15eren dedi: Bu kazı kazana ne olduysa iyi oldu. 1.5 haftadır sürekli 1TL çıkıyordu. Artık 10 veya 5 veriyor. Kaç gündür böyle. Birkaç günde 80TL yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabımızı doğrulamadan yani kendi hesabımızdan para yüklemeden Nays'ta yazan kart bilgilerimizle e-pin alabiliyor muyuz?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 14 Temmuz 2022 #63 alp15eren dedi: Bu kazı kazana ne olduysa iyi oldu. 1.5 haftadır sürekli 1tl çıkıyordu. Artık 10 veya 5 veriyor. Kaç gündür böyle. Bir kaç günde 80tl yaptım. Genişletmek için tıkla... 20₺ gönderiyorum 1₺ alıyorum ZEROX67 dedi: Yavaş derken hocam. Genişletmek için tıkla... Bazı referansların parası hemen gelmiyor anlamında.
alp15eren dedi: Bu kazı kazana ne olduysa iyi oldu. 1.5 haftadır sürekli 1tl çıkıyordu. Artık 10 veya 5 veriyor. Kaç gündür böyle. Bir kaç günde 80tl yaptım. Genişletmek için tıkla... 20₺ gönderiyorum 1₺ alıyorum ZEROX67 dedi: Yavaş derken hocam. Genişletmek için tıkla... Bazı referansların parası hemen gelmiyor anlamında.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 14 Temmuz 2022 #64 ZEROX67 dedi: Hocam hesabımızı doğrulamadan yani kendi hesabımızdan para yüklemeden Nays'ta yazan kart bilgilerimizle e-pin alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam ben direk kendi ibanıma atıyorum parayı. STR4NGE dedi: 20₺ gönderiyorum 1₺ alıyorum . Genişletmek için tıkla... Bende sürekli 5 10tl vermeye başladı. Şanslıyım galiba.
ZEROX67 dedi: Hocam hesabımızı doğrulamadan yani kendi hesabımızdan para yüklemeden Nays'ta yazan kart bilgilerimizle e-pin alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam ben direk kendi ibanıma atıyorum parayı. STR4NGE dedi: 20₺ gönderiyorum 1₺ alıyorum . Genişletmek için tıkla... Bende sürekli 5 10tl vermeye başladı. Şanslıyım galiba.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 15 Temmuz 2022 #65 alp15eren dedi: Bilmiyorum hocam ben direk kendi ibanıma atıyorum parayı. Bende sürekli 5 10tl vermeye başladı. Şanslıyım galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi banka kartımdan para aktarmama rağmen para gönderemiyorum neden olabilir?
alp15eren dedi: Bilmiyorum hocam ben direk kendi ibanıma atıyorum parayı. Bende sürekli 5 10tl vermeye başladı. Şanslıyım galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kendi banka kartımdan para aktarmama rağmen para gönderemiyorum neden olabilir?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 15 Temmuz 2022 #66 ZEROX67 dedi: Hocam ben kendi banka kartımdan para aktarmama rağmen para gönderemiyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla... İlk kendi ibanindan para yüklemen gerekli.
ZEROX67 dedi: Hocam ben kendi banka kartımdan para aktarmama rağmen para gönderemiyorum neden olabilir? Genişletmek için tıkla... İlk kendi ibanindan para yüklemen gerekli.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 15 Temmuz 2022 #67 alp15eren dedi: İlk kendi ibanindan para yüklemen gerekli. Genişletmek için tıkla... Nays'taki ibanıma mı para göndermem gerek ben direk para yükle kısmından kart bilgilerimi girerek yüklemiştim.
alp15eren dedi: İlk kendi ibanindan para yüklemen gerekli. Genişletmek için tıkla... Nays'taki ibanıma mı para göndermem gerek ben direk para yükle kısmından kart bilgilerimi girerek yüklemiştim.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 15 Temmuz 2022 #68 ZEROX67 dedi: Nays'taki ibanıma mı para göndermem gerek ben direk para yükle kısmından kart bilgilerimi girerek yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Kendine ait banka hesabından nays ibanına göndermen gerekiyor.
ZEROX67 dedi: Nays'taki ibanıma mı para göndermem gerek ben direk para yükle kısmından kart bilgilerimi girerek yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Kendine ait banka hesabından nays ibanına göndermen gerekiyor.
S siyahkapln16 Megapat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #69 Yüz ve kimlik taratmadan alışveriş yaptım cashback oluyor mu bilgisi olan?
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.070 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #70 siyahkapln16 dedi: Yüz ve kimlik taratmadan alışveriş yaptım cashback oluyor mu bilgisi olan? Genişletmek için tıkla... Olur.
siyahkapln16 dedi: Yüz ve kimlik taratmadan alışveriş yaptım cashback oluyor mu bilgisi olan? Genişletmek için tıkla... Olur.