- Makaleler
- 1
Bu kazı kazana ne olduysa iyi oldu. 1.5 haftadır sürekli 1tl çıkıyordu. Artık 10 veya 5 veriyor. Kaç gündür böyle. Bir kaç günde 80tl yaptım.
Davet sistemi yavaş diyorlar, arada kontrol etmek gerek. Bana da sürekli 1₺ çıkıyor, şanslısın![]()
Bu kazı kazana ne olduysa iyi oldu. 1.5 haftadır sürekli 1TL çıkıyordu. Artık 10 veya 5 veriyor. Kaç gündür böyle. Birkaç günde 80TL yaptım.
20₺ gönderiyorum 1₺ alıyorumBu kazı kazana ne olduysa iyi oldu. 1.5 haftadır sürekli 1tl çıkıyordu. Artık 10 veya 5 veriyor. Kaç gündür böyle. Bir kaç günde 80tl yaptım.
Bazı referansların parası hemen gelmiyor anlamında.Yavaş derken hocam.
Bilmiyorum hocam ben direk kendi ibanıma atıyorum parayı.Hocam hesabımızı doğrulamadan yani kendi hesabımızdan para yüklemeden Nays'ta yazan kart bilgilerimizle e-pin alabiliyor muyuz?
Bende sürekli 5 10tl vermeye başladı. Şanslıyım galiba.20₺ gönderiyorum 1₺ alıyorum.
Hocam ben kendi banka kartımdan para aktarmama rağmen para gönderemiyorum neden olabilir?Bilmiyorum hocam ben direk kendi ibanıma atıyorum parayı.
Bende sürekli 5 10tl vermeye başladı. Şanslıyım galiba.
İlk kendi ibanindan para yüklemen gerekli.Hocam ben kendi banka kartımdan para aktarmama rağmen para gönderemiyorum neden olabilir?
İlk kendi ibanindan para yüklemen gerekli.
Nays'taki ibanıma mı para göndermem gerek ben direk para yükle kısmından kart bilgilerimi girerek yüklemiştim.
Olur.Yüz ve kimlik taratmadan alışveriş yaptım cashback oluyor mu bilgisi olan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.