Nays'dan borç almak için İş Bankası müşterisi olmak mı gerekli?

seyfo1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Nays'ın reklam videolarını çok gördüm nakit sistemi videolardan gördüğüm kadarıyla hoşuma gitti. Ama biraz araştırma yapınca borç almak için İş Bankası müşterisi olmanız gerekiyor gibi yorumlar gördüm gerçekten böyle mi? Ona göre kaydolmak istiyorum.

iş bankası hesabı şart değil, ama varsa daha çabuk halledebiliyosun. ayrıca kredi notun iyiyse borç alabilirsin. bir nevi kredi çünkü.

İş Bankası hesabı şart değil, ama varsa daha çabuk halledebiliyosun. Ayrıca kredi notun iyiyse borç alabilirsin. Bir nevi kredi çünkü.

Teşekkürler, kredi kartı kullanan birisi değilim kredi notu olayını çok bilmiyorum bazen paraya ihtiyacım olabiliyor oradan çekebilir miyim? Ayrıca para çekmek için nays kart zorunluluğu var mı?

Nays müşterisi olma sürecini tamamlaman gerekiyor diye hatırlıyorum bu da dolaylı yoldan iş bankası müşterisi yapıyor. Eğer çalışıyorsanız ilk müşteri olma sürecine faizsiz krediler veren promosyonlardan yararlanmak da ise yarayabilir

Nays müşterisi olma sürecini tamamlaman gerekiyor diye hatırlıyorum bu da dolaylı yoldan İş Bankası müşterisi yapıyor. Eğer çalışıyorsanız ilk müşteri olma sürecine faizsiz krediler veren promosyonlardan yararlanmak da ise yarayabilir.

Dolaylı yoldan zaten onların müşterisi olacağım ama İş Bankası'nın kendi müşterisi olmadan giremez miyim? İş Bankası'nın kartları ile ayrı ayrı uğraşmak istemem.

Dolaylı yoldan zaten onların müşterisi olacağım ama İş Bankası'nın kendi müşterisi olmadan giremez miyim? İş Bankası'nın kartları ile ayrı ayrı uğraşmak istemem.
Hayır hiçbir kart veya banka işlemleri için uğraşmıyorsunuz sadece nays üzerinden ilerliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı