Nays'ın avantajları neler?

ege20

Decipat
Daha fazla  
Nays'ın avantajları neler? Kart aidatı var mı? Kartı nasıl alabilirim ve ne kadara satın alabilirim, fiziksel kartını? Hangi bankalarda para kesmeden para yatırabiliyorum? Bir de yaş sınırı var mı?

Son düzenleme:
Fatura ödemeleri, trendyolmilla alışverişleri, İstanbulkart yüklemesi ve bunun gibi birçok ödeme de indirim veya cashback sağlıyor. Kart aidatı yok. Kartı sipariş vererek alabilirsiniz ücretsiz diye biliyorum.

Bir çok kampanyası mevcut. Aidat bulunmamakta tamamen ücretsizdir. Kartı uygulamadan ücretsiz şekilde temin edebilirsiniz. İş Bankası Bankamatiklerinden komisyonsuz para yatırabilirsiniz. 13 yaş ve üzeri kayıt olabilir. (18 yaş altı veli izni ile)

Bir çok kampanyası mevcut. Aidat bulunmamakta tamamen ücretsizdir. Kartı uygulamadan ücretsiz şekilde temin edebilirsiniz. İş Bankası Bankamatiklerinden komisyonsuz para yatırabilirsiniz. 13 yaş ve üzeri kayıt olabilir. (18 yaş altı veli izni ile)
Veli iznini aldım fakat 18 yaşından küçük olduğum için kartı çıkartamıyorum, nasıl kullanacağım?

Nasıl kart çıkartamıyorsunuz? Kartlarım kısmında başvur kısmı olması lazım.

Paparaya göre hala kat kat daha iyi
Hallettim hocam.

Nasıl kart çıkartamıyorsunuz? Kartlarım kısmında başvur kısmı olması lazım.

Paparaya göre hala kat kat daha iyi
Hocam bir de kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama arkadaşını davet et 100TL kazan olayının olması için 18 yaşından büyük olmak gerekiyor mu? Ve para hesabıma ne zaman yatıyor?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı