ugurcoskunnn
Decapat
Daha fazla
Büyük ihtimalle ödeme geçip sonradan ödeme yapmışsınız anladığım kadarıyla. Nays için ödeme tarihi geçerli olacaktır. Kampanyaya dahil etmezler büyük ihtimalle.Amazon'da sipariş tarihi aralık 8, Nays bir şeyler iddia edebilir mi?
Nays'ta çekim tarihi 9 Aralık oldu.
Amazon'da sipariş tarihi aralık 8, Nays bir şeyler iddia edebilir mi?
Nays'ta çekim tarihi 9 Aralık oldu.
Mağduriyetin giderilmesi gerekli hocam. Saat 12 yi geçince sistemlerin açılması çoğu şeyi özetliyor bence. Hiç beklemezdim iş bankası gibi bir bankadan bunu yapmasını. Ben kampanyadan yararlanabildim fakat sizlere haksızlık yapıldı.%99, 9 ihtimalle, kendi sistemlerinde görüneni değerlendirecekler... Onlara soracak olursak, sistemleri yağ gibi çalışıyordu. Sıkıntı bizde her zaman ki gibi...
Mağduriyetin giderilmesi gerekli hocam. Saat 12 yi geçince sistemlerin açılması çoğu şeyi özetliyor bence. Hiç beklemezdim iş bankası gibi bir bankadan bunu yapmasını. Ben kampanyadan yararlanabildim fakat sizlere haksızlık yapıldı.
Ben şikayetvar sitesine kayıt oluşturdum. Mağdur edilen herkes konu açarsa ses getirecektir%99, 9 ihtimalle, kendi sistemlerinde görüneni değerlendirecekler... Onlara soracak olursak, sistemleri yağ gibi çalışıyordu. Sıkıntı bizde her zaman ki gibi...
Kampanya koşullarını değiştirme hakları saklı fakat madem altından kalkamıyacaksın kampanyaya katılma sınırı neden koymadın diye sorarlar adama. İş işten geçti artık sanmıyorum bir şey olacağını ama denemekten de zarar gelmez.Gün içinde alsaydınız zaten kampanyayı bitirebilirler istedikleri zaman adamların platformu onların kararları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.