Banka/Kart Nays'ta tek seferde 400 TL ve üzeri online alışveriş yap, 100 TL hediye para kazan!

IMG_20231209_003451.jpg

Amazon'da sipariş tarihi aralık 8, Nays bir şeyler iddia edebilir mi?
Nays'ta çekim tarihi 9 Aralık oldu.

%99, 9 ihtimalle, kendi sistemlerinde görüneni değerlendirecekler... Onlara soracak olursak, sistemleri yağ gibi çalışıyordu. Sıkıntı bizde her zaman ki gibi...

%99, 9 ihtimalle, kendi sistemlerinde görüneni değerlendirecekler... Onlara soracak olursak, sistemleri yağ gibi çalışıyordu. Sıkıntı bizde her zaman ki gibi...
Mağduriyetin giderilmesi gerekli hocam. Saat 12 yi geçince sistemlerin açılması çoğu şeyi özetliyor bence. Hiç beklemezdim iş bankası gibi bir bankadan bunu yapmasını. Ben kampanyadan yararlanabildim fakat sizlere haksızlık yapıldı.

Mağduriyetin giderilmesi gerekli hocam. Saat 12 yi geçince sistemlerin açılması çoğu şeyi özetliyor bence. Hiç beklemezdim iş bankası gibi bir bankadan bunu yapmasını. Ben kampanyadan yararlanabildim fakat sizlere haksızlık yapıldı.
Ben şikayetvar sitesine kayıt oluşturdum. Mağdur edilen herkes konu açarsa ses getirecektir 👍🏻 üşenmeden 2dk kayıt oluşturun.

Son düzenleme:
Gün içinde alsaydınız zaten kampanyayı bitirebilirler istedikleri zaman adamların platformu onların kararları.
Kampanya koşullarını değiştirme hakları saklı fakat madem altından kalkamıyacaksın kampanyaya katılma sınırı neden koymadın diye sorarlar adama. İş işten geçti artık sanmıyorum bir şey olacağını ama denemekten de zarar gelmez.

Kampanyadan yararlanamayınca "mağdur" olmuyorsunuz. Nays kampanyalarına "İş Bankası kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar." maddesini de ekliyor. Ayrıca son saate kadar sıkıntısız çalışan uygulamanın, Nays tarafından son saatte işlemez hale getirilme ihtimali, işini yine son anlara bırakanların sistemi çökertme ihtimalinden çok daha az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı