Nazi Forumu mu yoksa Yardımlaşma Forumu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu son yorumumdur. Bilmiyordum "nokta" diye bir özellik olduğunu tek tek her noktalamadan sonra boşluk bırakmak saçma geldi normalde de yazı yazarken çoğu kişi yapmıyor bunu zaten. Elimden geldiği kadar düzgün yazmaya çalıştım ama hata bende burasının TDK nazi kampı olduğunu bilmiyordum, ceza alana kadar. Gözleri kanayan arkadaşlar da bu kadar eleştiri yapmak yerine ve diğer arkadaşlar bu kadar yorum yazmak yerine keşke diğer 0 mesajı olan konulara da yardım etseler de yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olsalar. Sadece burada kavga gürültü çıkarmaktan başka bir şey yapmaya çalışsalar. Zaten silebilirsiniz üyeliği ya da banlayabilirsiniz de demişim neyin kafasını yaşıyor çıkış yap diyenler anlamadım kullanmayacağım burayı. Bu forumda çok aktif olmadığımdan o "nokta" ayarını bilmiyordum sadece kuralları okuduğumda yazım hatalarına dikkat edilmesi gerektiğini bildiğim için elimden geleni yaptım. Ceza verilirken keşke o ayrıntı da söylenseymiş kopyala-yapıştır kalıp yazılması yerine. TDK nazi kampında mutluluklar dilerim.

Forumda düşünce özgürlüğü denilen kavram kalmamış canını sıkma.
 
Benim bu forumu sevmemin en önemli nedenlerinden biri imla ve yazım kurallarındaki bu katılık. Çoğu platformda kullanıcıların aşırı özensiz yazmasından oldukça rahatsız oluyorum.
 
Forumda düşünce özgürlüğü denilen kavram kalmamış canını sıkma.

Forumun kurallarına uymayıp ceza aldıktan sonra bundan şikayetçi oluyor bunun ifade özgürlüğüyle alakası yok. Zaten yanlış olan bir şey yapmışken bunu düzeltmek yerine yanlış olanı yapmaya devam ediyor.
 
Forumda düşünce özgürlüğü denilen kavram kalmamış canını sıkma.
Dusunce ozgurlugu mu? Bu kurallari uye olurken kabul ediyorsun, adam geliyor kurallari kati buluyor ve Nazi forumu mu diyerek alaya aliyor. Pes diyorum, diyorum uyeler simartilmamasi lazim da... Sonra bu tarz bos konular acilabiliyor.
 
Ekran görüntüsü_2022-05-17_22-29-00.png
Bu ne güzel bir sayfadır yahu! Ahenk yağıyor, akıyor, fışkırıyor resmen!

Biraz okunaklı bir şekilde yazın da okurken zorlanmayalım. "Okulda sanki öyle yazıyor herkes." diyerek nereye varmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama herkes öyle yazmalı zaten.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı