Ona monitör takmadan döndüremezsin fazla güç gerek monitörle birlikte rahat döner . bende var aynısı 3 tarafıda 360 derece her yöne rahatlıkla oynar yani , bide o alyanlarla her bir bölgeyi kendi yerinden sıkıp gevşetebilirsin . yt den video izlemen faydalı olacaktır .Arkadaşlar geçen NB F80 aldım ve bugün geldi. Çok güzel gidiyordu fakat bu ekteki görseldeki gibi oldu bunu düzeltebilir miyim? Olmadı aslında direkt böyle geldi bu normal mi?
Arkadaşlar geçen NB F80 aldım ve bugün geldi. Çok güzel gidiyordu fakat bu ekteki görseldeki gibi oldu bunu düzeltebilir miyim? Olmadı aslında direkt böyle geldi bu normal mi?
Hocam alyanla harakeetli her yerini ayarlayabiliyosun .Bana da boyle geldi hocam. Bacaklarinizin arasina alip dondururseniz oluyor. Saglam guc gerektiyor orasi sert oldugu icin. Ayrica yumusatamiyoruz bir de sanirsam.
O 360 derece dönen yeri ayarlayamıyorsun.Hocam alyanla harakeetli her yerini ayarlayabiliyosun .
Hocam alyanla harakeetli her yerini ayarlayabiliyosun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.