NB F80 bozuldu

830595

Centipat
Arkadaşlar geçen NB F80 aldım ve bugün geldi. Çok güzel gidiyordu fakat bu ekteki görseldeki gibi oldu bunu düzeltebilir miyim? Olmadı aslında direkt böyle geldi bu normal mi?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuda sizin gibi bie arkadaş da yaşamış sanırım biraz güç uygulanması gerkeiyormuş

Arkadaşlar geçen NB F80 aldım ve bugün geldi. Çok güzel gidiyordu fakat bu ekteki görseldeki gibi oldu bunu düzeltebilir miyim? Olmadı aslında direkt böyle geldi bu normal mi?
Ona monitör takmadan döndüremezsin fazla güç gerek monitörle birlikte rahat döner . bende var aynısı 3 tarafıda 360 derece her yöne rahatlıkla oynar yani , bide o alyanlarla her bir bölgeyi kendi yerinden sıkıp gevşetebilirsin . yt den video izlemen faydalı olacaktır .

Bana da boyle geldi hocam. Bacaklarinizin arasina alip dondururseniz oluyor. Saglam guc gerektiyor orasi sert oldugu icin. Ayrica yumusatamiyoruz bir de sanirsam.

Hocam alyanla harakeetli her yerini ayarlayabiliyosun.

Hocam baktim oraya monitor oturdugu icin o ayarlanmiyor. Keske olsa da ayarlasam şu an orasi cok sert oldugu icin monitor milimetrik ya saga ya sola yatik oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı