NBA 2K21 kasıyor

Driverlar güncel mi? Sıcaklık değerleri nasıl?
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Driverlar güncel. Sıcaklık değerinde de bir problem yok
Sistem özellikleriniz yeterli gözüküyor. Arkadaşların dediği gibi grafik ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca sürücülerin güncel olup olmadığına bakın.
Sürücülerim güncel hocam. Grafikleri düşürdüm yine aynı.
 
Hocam ayarları en yükseğe değil de anti alasing ayarını kapatın veya minimuma indirin öyle deneyin.250 Saatim var bende böyle bir sorun yaşıyodum özellikle my park kısmında bunu yapınca düzelmişti.
 
Bilgisayarım NBA2k21'in önerilen işletim sistemini karşılıyor fakat oyuna girdiğimde inanılmaz bir kasma sorunu yaşıyorum. Sebebini bilen var mıdır?

NVIDIA denetim masasında 3D ayarların yönetilmesine girin oradan program ayarlarına girin ekleye basıp NBA'i seçin ve bu prrogram için seçilen grafik işlemcisini yüksek performanslı NVIDIA grafik işlemcisini seçin oyun otomatik olarak entegre grafiği kullandığı için kasıyor aynısı bende de vardı böyle çözdüm.
Bilgisayarım NBA2k21'in önerilen işletim sistemini karşılıyor fakat oyuna girdiğimde inanılmaz bir kasma sorunu yaşıyorum. Sebebini bilen var mıdır?
benim bilgisayarımın fiyatları rağmen kasma sorunu yaşıyordum, sorun asıl ekran kartımı görmemesi gibi bir durumdan sorumluydı. NVIDIA kontrol paneli -> 3D Ayarlarını Yönet -> Program Ayarları -> Ekle -> 2k21 i ekleyip sonrasında Bu program için tercih edilen grafik işlemcisini seçin: -> Yüksek performanslı NVIDIA işlemci seçince sorun halloldu
 

Yeni konular

Geri
Yukarı