NBA 2K24 alınır mı?

Bir çok sorunu olmasının yanı sıra career modu cüzdanınızı açmadığınız sürece sizi çok geri bırakıyor. Bunlar tüm modları gölgede bırakıyor. 10 dolar gibi bir fiyata alınır mı derseniz, rakibi olmadığı için ve illa basketbol türünde bir oyun oynamak istiyorsanız denenebilir. Alıp 2 saatlik süreyi değerlendirebilirsiniz beğenmezseniz iade edersiniz.
 
Pc serverlerı hileden geçilmiyor ve 2k pc bunun önüne geçmek için herhangi bir adım atmıyor, pc oyuncularını umursamıyor. Dolayısıyla, oyun yıllardır pc'ye old gen olarak geliyor. Bunun dışında oyun p2w. Vc almadan diğer oyuncularla kapışabilmeniz mümkün değil. Offline oynarım derseniz current gen konsollara alınabilir fakat kesinlikle pc'ye almayın.
 
PC serverlerı hileden geçilmiyor ve 2K PC bunun önüne geçmek için herhangi bir adım atmıyor, PC oyuncularını umursamıyor. Dolayısıyla, oyun yıllardır PC'ye old gen olarak geliyor. Bunun dışında oyun P2W. Vc almadan diğer oyuncularla kapışabilmeniz mümkün değil. Offline oynarım derseniz current gen konsollara alınabilir fakat kesinlikle PC'ye almayın.

Kral PC için alacağımda arkadaşlarla vs atcaz offline oynayacağım yani
 
Kral PC için alacağımda arkadaşlarla vs atcaz offline oynayacağım yani
Torrent yapıştır geç o zaman, pc versiyonu verilecek 1 kuruşu bile hak etmiyor. Elinde 2k20 ve sonrasındaki bir oyun varsa yama kurarak da yoluna devam edebilirsin. Çünkü 2k20'den 2k24'e kadar pc versiyonları birebir aynı. Gene de kendin bilirsin, iyi akşamlar
 

Geri
Yukarı