NBA2K21 oyundan atıyor

NyKsNN

Zeptopat
Daha fazla  
PLAYNOW'da oyunun eğitim moduna girmeye çalışırken olsun normal oynamaya çalışırken olsun her deneyişimde oyundan atıyor. Oyunu sildim tekrar yükledim ve dosyaları 2 kere doğruladım hala aynı hatayı veriyor.
Hata raporu (LogFile):Logfile.rar

Aynı sorundan muzdaribim, işlemcin nedir? Sanırım AVX adında bir teknoloji varmış ve bu eski işlemcilerde yokmuş, bundan kaynaklandığı söyleniyor forumlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
AVX desteği olmayan işlemcilerde bu sorun mevcut ne yazık ki. Intel için SDE kullanılabilir. Software Development Emulator.

Bu sayede oyunu oynayabilenler var.

Intel Software Development Emulator

Ancak kurulum ve teknik kısmı için bilgim yok maalesef. Bilen birisi çıkabilir diye linki bıraktım yukarıya.

Eğer siz de bilmiyorsanız, risk alıp kurcalamayın derim naçizane.

Hayır yok. Bahsedildiği üzere Intel SDE'yi deneyebilirsiniz. Tam performans veya çalışma garantisi sunmuyor, aklınızda bulunsun.

Hayır yok. Bahsedildiği üzere Intel SDE'yi deneyebilirsiniz. Tam performans veya çalışma garantisi sunmuyor, aklınızda bulunsun.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

PLAYNOW'da oyunun eğitim moduna girmeye çalışırken olsun normal oynamaya çalışırken olsun her deneyişimde oyundan atıyor. Oyunu sildim tekrar yükledim ve dosyaları 2 kere doğruladım hala aynı hatayı veriyor.
Hata raporu (LogFile):Logfile.rar

BAT dosyası yok emulatörün dosyasında, açabildin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı