NDI Source ile çift PC yayında ping oluyor

asgear1

Centipat
Herkese merhabalar.
Öncelikle yayın yapmak için kullandığım bilgisayarlarımı anlatyım isterseniz.
Oyun oynadığım ve ndi ileekranı ve sesi diğer bilgisayarıma aktardığım bilgisayarım FX-6100, RX550 4 GB, 8 GB 1666MHz RAM.
Oyun oynadığım bilgisayardan aldığım görüntüyü Twitch'e aktardığım stream bilgisayarım ise kısmen daha eski bir laptop, i5-3210 işlemci, GT630M ekran kartı ve 1333MHz 8 GB RAM.
Masaüstü bilgisayarım zaten ethernet kablosu ile modemime bağlı. Laptopumu da modeme yine farklı bir kablo ile bağladım. Ndiları ve OBS programlarını yükleyip gayet sorunsuz bir biçimde aktarımımı gerçekleştirdim. Ancak aktarımı modem üzerinden yaparken ekran görüntüsünü yansıttığım anda masaüstü bilgisayarımın download hızım aşırı bir biçimde düşüyor (upload hızımda bir değişiklik yok) ve CS:GO resmi serverlarında 500küsur pinge kadar çıkıyor. Ekran yansıtmayı masaüstü bilgisayarımda kapatıp sadece ses aktarımına devam ettiğimde ise pingim de internet hızım da eski haline dönüyor. Ayrıyeten şunu da belirtmem lazım henüz yayını başlatmadan, sadece görüntü aktarımını açtığım esnada bu sorunu yaşıyorum, yani yayını açmam ile pek bir alakası bulunmamakta. İnternet hızım ise 35Mbit down 6Mbit ise upload.
Ayrıca masaüstü bilgisayarımdan laptopa gönderdiğim Bit hızı 40000 iken de 3000 iken de 2000 iken de internet hızım ve ping'imde hiçbir değişme olmamakta.
Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim. Herkese tekrardan iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı