Ne bu insanlarda ki kıskançlık?

GLL

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisliği
Merhaba, yakın bir arkadaşım var. Uzun süredir yapmak istediğim bir şey vardı, yaptım. Onunla alakası olmayan bir şey. Ama nedense hep kendim için iyi şeyler yaptığımda veya para kazandığımda bir şeyler yapıyor, 2-3 gün konuşmuyor işte garip davranıyor vesaire. Diyorum gel beraber yapalım yanaşmıyor, ne yapsam yaranamıyorum. Yakın arkadaş bulmak hayal galiba, yakın arkadaşlarım tabii ki var hiç yalan söylemez dediğim fakat işte oyun oynamıyorlar veya Discord / ınternet'te vakit geçirmiyorlar. Onun dışında gerçekten kıskançlığından çok sıkıldım. O ufak büyük fark etmeden bir şeyler yaptığında ben ona destek olurken. O ise kıskanıp veya hangi duyguysa artık garip garip davranıyor, kendini avutuyor sürekli karşımda. Ne yapayım bilmiyorum, yaşamış insanlar varsa yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim.

Yüzüne söyle sert gir olaya yine triplere girerse engelle geç vaktini harcama değmez bu tiplere.

O şekilde yapmayı planlıyorum, böyle gitmez yani, her kazandığım kuruşta yeni bir şey çıkarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşının başarısına sevinemeyen kişilerden hayir gelmez. Kıskançlık insani kötü etkiler. Ki bu arkadaş da anlattığınıza göre bayağı kiskanç birisi yaranmaniza gerek yok. Ilgisiz birakin size karşı olan tavrini görürsünüz zaten.

O şekilde yapmayı planlıyorum, böyle gitmez yani, her kazandığım kuruşta yeni bir şey çıkarıyor.

Ama sende onun gibi yapma trip atar gibi laf atıp engeli çakma olayı anlat sebebini açıkla okurken utansın yapabilirsen mesaj atacakken engelle iyice kudursun bence.

Biraz canice olur ama...

İnsanlar kendilerini geliştirip daha nitelikli olmak yerine karşısındakinin niteliğini düşürmeyi tercih ediyor.

İnsanlar kendilerini geliştirip daha nitelikli olmak yerine karşısındakinin niteliğini düşürmeyi tercih ediyor.
Kesinlikle katılıyorum , tüm gün oyun oynayıp ondan sonra "biraz çalışçam" diyor. Bak tamamen destek veriyorum , udemy kurslarımı paylaşıyorum fakat sonuç negatif.
Ama sende onun gibi yapma trip atar gibi laf atıp engeli çakma olayı anlat sebebini açıkla okurken utansın yapabilirsen mesaj atacakken engelle iyice kudursun bence.

Biraz canice olur ama...
Hayır tabiiki , kendisi eski ortaokul arkadaşım , şuanda pek görüşemiyoruz belki 3 ayda bir.
Arkadaşının başarısına sevinemeyen kişilerden hayir gelmez. Kıskançlık insani kötü etkiler. Ki bu arkadaş da anlattığınıza göre bayağı kiskanç birisi yaranmaniza gerek yok. Ilgisiz birakin size karşı olan tavrini görürsünüz zaten.
Kesinlikle katılıyorum , böyle yapmaya devam ederse salıcam haline.

Kıskanç insanlardan mümkün olduğunca uzak durmakta, araya mesafe koymakta fayda var. Zamanında çok zararını gördük. Yanlış hatırlamıyorsam kıskançlıktan kurtulmak iğneyle dağ kazmaktan daha zordur diye bir söz vardı böyle insanlar için çok doğru bir söz olduğunu düşünüyorum.

Kıskanç insanlardan mümkün olduğunca uzak durmakta, araya mesafe koymakta fayda var. Zamanında çok zararını gördük. Yanlış hatırlamıyorsam kıskançlıktan kurtulmak iğneyle dağ kazmaktan daha zordur diye bir söz vardı böyle insanlar için çok doğru bir söz olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşımın nasıl kurtulacağı veya kurtulmak istemesi benim haddime değil fakat kesinlikle söyleyebilirim birkaç süredir görüşmüyoruz , biraz kafamı dinledim karar vereceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı