Ne dükkanı açılmalı?

VP67

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
1.766
Çözümler
15
Herkese selam. Sizlerden fazla sermaye gerektirmeyen iş tavsiyesi istiyorum. Şu an halihazırda çay evi işletiyorum. Dükkan babadan kalma yani kira derdim yok. Mekan Zonguldak merkez. Dükkan konum olarak marketlerin bulunduğu bir yerde. Daha çok köylü kesimin alışveriş yaptığı bir yer diyebilirim ama tamamıyla değil tabii ki. Zonguldak'ın en işlek caddesi olan Gazipaşa caddesinin 100 metre kadar gerisinde kalıyor. 2012 yılında bu işe başladığım zamanlar işlerim çok iyiydi ve bu kadar yaygın değildi çay evi, kahvehane gibi yerler. Ancak son yıllarda hem işsizlik, hem emeklilik oranının artması sebebiyle bir hayli çoğaldı. Adım başı çay evi neredeyse. Ben de işlerin azalmasından ve bu işten epey bir sıkılmamdan dolayı yeni bir dükkan açmak istiyorum. Dükkanım 40 metre kare. Çalışma olarak tek başıma çalışacağım, en fazla 1 eleman alabilirim. Basit usulde yapabileceğim iş tavsiyeleri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Herkese selam. Sizlerden iş tavsiyesi istiyorum. Şu an halihazırda çay evi işletiyorum. Dükkan babadan kalma yani kira derdim yok. Mekan Zonguldak merkez. Dükkan konum olarak marketlerin bulunduğu bir yerde. Daha çok köylü kesimin alışveriş yaptığı bir yer diyebilirim ama tamamıyla değil tabii ki. Zonguldak'ın en işlek caddesi olan Gazipaşa caddesinin 100 metre kadar gerisinde kalıyor. 2012 yılında bu işe başladığım zamanlar işlerim çok iyiydi ve bu kadar yaygın değildi çay evi, kahvehane gibi yerler. Ancak son yıllarda hem işsizlik, hem emeklilik oranının artması sebebiyle bir hayli çoğaldı. Adımbaşı çay evi neredeyse. Ben de işlerin azalmasından ve bu işten epey bir sıkılmamdan dolayı yeni bir dükkan açmak istiyorum. Dükkanım 40 metre kare. Çalışma olarak tek başıma çalışacağım, en fazla 1 eleman alabilirim. Basit usulde yapabileceğim iş tavsiyeleri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam yakınlarda yoksa Teknoloji dükkanı, Fırın, Hamurişi Terzi vb. açılabilir. Fakat çevreye bağlı.
 
Teknoloji dükkanı açmayı çok isterdim gerçekten ama bir hayli sermaye ister diye düşünüyorum :) Fırın var, hamurişi olarak pastahaneler var, terzi desen terziliğim yok :D
Hocam yakınlarda yoksa Teknoloji dükkanı, Fırın, Hamurişi Terzi vb. açılabilir. Fakat çevreye bağlı.
Giyim ya da ayakkabı da olabilir.

Fırın işi zordur ama yaparsan ileride çok iyi olur ama işlek bir çevrede isen keza çevre çok iyiyse giyim mağzasıda olabilir.

Fırın giyim ayakkabı hepsi çevremde olan yerler.
 
Hocam çevrende olmayan ama çok gideri olan birşey bulmak gerekiyor, şunun cevabını bul bir girişimci olarak farklı olarak ne olabilir ilgi çeken ve rağbet gören aslında bu sorunun cevabını bulduğunda işi çözmüş olacaksın ve illaki çevren olmak zorunda değil işlek yerlere dükkan açabilirsinde.
 

Geri
Yukarı