Ne kadar yalnızsın testi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi aklıma geldi. Bu arkadaşın konuları neden onaylanıyor? Ne tarz açtığı konular belli, ne tarz yanıtlar aldığı belli. Mesela son konusu:

Hayır olamaz, alacağım bilgisayar 4000 TL’nin üstünde! Hemen fiyatını 3999 TL’ye düşürmeliyim!

1- Markete hafta 2-3 kere gidiyorum. Cuma günü namaza gidiyorum.
2- 2020 yılında hiç izlemedim. Hayatımda adam akıllı da hiç izlemedim. Sadece şampiyona maçlarını Riot kanallarından izlemişliğim var. Onun dışında kim ne yapıyormuş diye canım sıkılınca açardım bazen, şimdi o da yok.
3- Dışarıdaki hayat ile alakası yok. Gerekiyorsa alınır.
4- Mavi renkli diye Fenerbahçe taraftarıyım. Alex'ten başka adam da bilmem. Sayılıyor mu?
5- İnternette istediğin kadar ara, bir fotoğrafımı bile bulamazsın.

Puana sen karar ver.

Dışarıya 2 haftada bir çıkıyorum, sebebi ise virüs olması.
Aldığım bilgisayar tam 4 bin TL.
Futbol takımı tutuyorum.
Sosyal medya hesabım var.
Tam 100 puan aldım. Ama yalnız değilim. Bir sürü arkadaşım var (Bu aralara görüşemiyoruz.). Böyle bi' puanlamayı ciddi ciddi koyabilmek için ileri derecede geri zekalı olmak lazım. Sen milleti çok iyi trollüyorsun, böyle devam.

- Dışarıya her gün çıkıyorum ama arkadaşım yok, bisiklet sürmek için.
- Twitch yayınlarını arada izliyorum. Yarı puan olsun +10 puan.
- Aldığım bilgisayar dolar 1,5 lira iken aldığım bir bilgisayar idi ve ederi 1.800 TL idi. Bunu nasıl puanlayacağım bilmiyorum.
- Futbol takımı tutmuyorum.
- Sosyal medya hesaplarım var ama çoğu zaman kullanmıyorum. Ara sıra bakıyorum. Buna da yarı yarıya yani +20 puan diyebiliriz.

Bence Youtube videoları izleme sıklığı ile alakalı bir soru olsaydı oradan ben en az +50 puan alırdım.

Sen psikolog musun? Psikiyatri? veya öğrenci(psikokoji öğrencisi)? Nasıl emin oluyorsun anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…