Ne Kanalı Kurmalıyım ?

Bence hayatında en çok ilgilendiğin şeyle ilgili bir kanal aç. İllaki herkesin sevmesine gerek yok. O konu hakkında ilgili olan insanlar zaten seni bulur. Sen yeter ki hem konun hakkında kendini geliştir hem de insanlara faydalı ol ve insanlar seni izlemekten zevk alsınlar.

Daha ne için kanal açacağını bulamayan birisi, o kanal için videolarında yaratıcı ve verimli olamaz. Vazgeçin bence.

İçerik üretmek için birazda yaratıcılık gerekiyor, birazda farklı düşünmekte denebilir. Yani biraz bekle sesin "ergenlik" yüzünden tuhaf çıkıyordur.

Emin ol, Youtube'da oyun kanalı görmekten artık midem bulanıyor. Bir videoda 100 yorum varsa 45'i 10-11 yaşındaki çocukların kurduğu oyun kanalları. Zamanında minecraft ile bir şeyler yapmaya çalışırlardı ki o oyun yasaklandığında rahat bir nefes aldım.

Açıkçası biraz daha beklemen fikrindeyim. Ben de yaz aylarında yeni sistem ile oyun kanalı açmayı planlıyorum, fakat klişe olmayacak. Geçen sene 2 video çekmiştim ve istekler gelmişti, lakin sistem yetmiyor :) İşin özeti biraz daha büyümeyi bekle ve doğru adımlarda ilerlediğinden emin ol.

Aynen oyun kanalları sıkmaya başladı. Teşekkürler.(y)

Orjinallik çok önemli dediğin gibi. Ne videosu yapabilirim ki yaşıtlarımla ilgili :cry: Hepsi oyun oynuyor nerdeyse :tırnak:

(y)Fikrini saygıyla karşılıyorum fakat boşboş dolanmaktan iyidir.

Ne kadar ve ne için gerekli ki o_O
Ne kadar olduğunu bilmiyorum ama reklam ve AdSense için...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı