Ne Olacak Bu CS:GO'nun Hali?

Artık Valorant oynuyorum hocam CS'yi hileciler sebebiyle bıraktım sizde biraz Valorant oynayın alışırsınız.

Çözüm üretmeye çalışmıyor Valve. Alıştım artık kafadan mermi yiye yiye. Oynamayı sevdiğimiz gibi katlanacağız, ne yapalım.

Elinizde maalesef reportlamaktan başka çare yok ama size önerim faceit girmeniz.Hile sayısı çok az hatta yok gibi birşey.MM oynayarak kanser olmaktansa Faceit girmeniz daha iyi olacaktır.

Hayatınızı CS:GO'ya adamışsınız.
Sanki CS:GO'dan başka oyunlar yok. Ne güzel PUBG, Rainbow Six Siege gibi tarzı oyunlar mevcut.

Steam'de oyunu bul, üstüne sağ tık yap, yönet kısmına gel, kaldır yap. Bütün sorunların çözülecektir.
Etkiliymiş hocam çözüm yolunuz...

Hocam Faceit veya ESEA oyna hilesiz bir şekilde hile gelme ihtimali var ama çok nadir.

Faceit'te ve ESEA'da geçtiği iddia ediliyor bu attığımın hocam. Bugün karşıma geldiği için konuyu oluşturdum. Faceit'te adam dönüyordu resmen

Artık Valorant oynuyorum hocam CS'yi hileciler sebebiyle bıraktım sizde biraz Valorant oynayın alışırsınız.

Isınamadım gitti hocam o oyuna. CS gibi klasik değil. Pay2win deniyor birde ne kadar doğrudur meçhul.

Çözüm üretmeye çalışmıyor Valve. Alıştım artık kafadan mermi yiye yiye. Oynamayı sevdiğimiz gibi katlanacağız, ne yapalım.

İşin sonunda bizde bir hileci olacağız gibi görünüyor ama hayırlısı...

Elinizde maalesef reportlamaktan başka çare yok ama size önerim faceit girmeniz.Hile sayısı çok az hatta yok gibi birşey.MM oynayarak kanser olmaktansa Faceit girmeniz daha iyi olacaktır.

Artık çoğu hile faceit destekli hocam.

Hiçbir şey olucağını ve düzeleceğini düşünmüyorum şahsen. Son zamanlarda karşıma fazla hile gelmedi ama geldiğinde de çok sinir bozucu oluyor.

Doğru diyorsunuz valla hocam. Sinir bozan şey adamlar web tabanlı bile hile geliştirebiliyorlar oyuna. Gerçekten sinir bozucu...

İşin sonunda bizde bir hileci olacağız gibi görünüyor ama hayırlısı...
Eğlencesine girdiğim için çok sorun etmiyorum. Tabii CT Base'den çıktığım gibi kafama SSG ile kapı arkası mermi yemek de sinirimi bozmuyor değil. Hileyle de uğraşmak pek istemiyorum şahsen, belli ederim, profilime basarlar kara lekeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…