Etkiliymiş hocam çözüm yolunuz...Steam'de oyunu bul, üstüne sağ tık yap, yönet kısmına gel, kaldır yap. Bütün sorunların çözülecektir.
Hocam Faceit veya ESEA oyna hilesiz bir şekilde hile gelme ihtimali var ama çok nadir.
Artık Valorant oynuyorum hocam CS'yi hileciler sebebiyle bıraktım sizde biraz Valorant oynayın alışırsınız.
Çözüm üretmeye çalışmıyor Valve. Alıştım artık kafadan mermi yiye yiye. Oynamayı sevdiğimiz gibi katlanacağız, ne yapalım.
Elinizde maalesef reportlamaktan başka çare yok ama size önerim faceit girmeniz.Hile sayısı çok az hatta yok gibi birşey.MM oynayarak kanser olmaktansa Faceit girmeniz daha iyi olacaktır.
Hiçbir şey olucağını ve düzeleceğini düşünmüyorum şahsen. Son zamanlarda karşıma fazla hile gelmedi ama geldiğinde de çok sinir bozucu oluyor.
Eğlencesine girdiğim için çok sorun etmiyorum. Tabii CT Base'den çıktığım gibi kafama SSG ile kapı arkası mermi yemek de sinirimi bozmuyor değil. Hileyle de uğraşmak pek istemiyorum şahsen, belli ederim, profilime basarlar kara lekeyi.İşin sonunda bizde bir hileci olacağız gibi görünüyor ama hayırlısı...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.