Ne olacak bu CS:GO'nun hali?

Valve büyük ihtimalle hile şirketlerinden para alıyor. İsteseler hilelerin %80'ini temizleyebilecek haldeler.

4-5 aydır oynamıyorum 4-5 ay önce smurf hesap kasıyordum Silver 3'deyken 2 kere üst üste hile gelince sinirlendim ana hesaba geçtim (ana hesap seçkin) o zamandan beri hile gelmedi.

Vallahi hocam ya seçkin olmayan arkadaşımla giriyorum yine de hile gelmiyor.

Saçmalığa bak arkadaş. Benim 5 yıl tecrübe jetonlu 2000+ saatlik hesap deli gibi geliyor. Artık ayda bir anca giriyorum.

Karşıya hile denk geldiğinde genelde normal oyun oynamayı bırakıp hilenin hilesini daha çok belli edebileceği vuruşlar yapmasına yardımcı oluyorum.

Şöyleki ct isem B tarafında round başında koşarken tam kapı dan geçer gibi zıplayıp geri duruyorum geçmiyorum. Eğer sıkıyorsa kapı arkasında biraz takılıyorum. Bazısı dayanamıyor kapı arkası vuruyor. Gibi gibi denemeler. Overwatch müfettişlerine yardımcı olacak her türlü pozisyonu deniyorum diyebilirim

Seçkin olmak olmamak yüksek ranklar içerisinde fark etmiyor. Lem-Supreme arası hile kaynıyor bu oyun.

5 Seçkin, herkesin rozetleri bulunan, 1500'den daha düşük oynama saati olmayan bir takımla girmemize rağmen o hile her türlü karşımıza geliyor. Genelde de 21 level olup seçkinliğe erişen arkadaşlar oluyor o hileler.

Aynı şeyi bende yapıyorum işe yarıyordur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…