botstepz
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bir tek bana mı denk gelmiyor bu hileler ya? Hesap seçkin mi?
Vallahi hocam ya seçkin olmayan arkadaşımla giriyorum yine de hile gelmiyor.
Bir tek bana mı denk gelmiyor bu hileler ya? Hesap seçkin mi?
Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyacağım bir tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. FACEIT oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)
Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyacağım bir tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. FACEIT oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)
Vallahi hocam ya seçkin olmayan arkadaşımla giriyorum yine de hile gelmiyor.
Ben de aynı şekilde şans mıdır nedir? Bir arkadaşım yeni başlamıştı alışsın diye girdik, seçkin değildi. 5 maç attık yine de gelmedi. Ha Toxic Rus'lar geldi. Ona bir şey yapamadıkta zaten 1 kişi eksiktik.Vallahi hocam ya seçkin olmayan arkadaşımla giriyorum yine de hile gelmiyor.
Karşıya hile denk geldiğinde genelde normal oyun oynamayı bırakıp hilenin hilesini daha çok belli edebileceği vuruşlar yapmasına yardımcı oluyorum.
Şöyleki ct isem b tarafında round başında koşarken tam kapıdan geçer gibi zıplayıp geri duruyorum geçmiyorum. Eğer sıkıyorsa kapı arkasında biraz takılıyorum. Bazısı dayanamıyor kapı arkası vuruyor. Gibi gibi denemeler. Overwatch müfettişlerine yardımcı olacak her türlü pozisyonu deniyorum diyebilirim.
Aynı şeyi bende yapıyorum işe yarıyordur umarım.
Yarıyor hocam boşu boşuna sonuna kadar izlemeye gerek kalmıyor orada direk birçoğu belli ediyor. Teşekkürler.Overwatch müfettişlerine yardımcı olacak her türlü pozisyonu deniyorum diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.