Ne oynuyorsunuz?

kaldı ki buglar yer yer oyunu daha eğlenceli hale getiriyor insanlar bug konusunda neden bu kadar ciddi anlamıyorum
İlk çıktığında direk oyunu kıran buglardı zannımca çünkü baya gömmüşler oyunu ama şuan harbiden aşırı zevkli bir anda hype alsa da bende tekrar girişsem.

Call of duty modern warfare II, rdr2, yeni çıkan spiderman oyunu var, ets2, fally guys, forza horizon 4 veya 5, astero corsa, cities skylines, muck, last of us (çıktımı daha bilmiyorum).
Call of Duty'nin yeni serileri artık beni hiç içine almıyor oysa eskiden çıkan oyunları oynadığım en güzel oyunlar arasında. RDR2 <3. Spiderman bitirdim, zencinin olduğunu da çok az oynadım aynı oyunun devamı zaten. Muck aşırı eğlenceli basic bir oyun. Cities Skylines 2 çıkacak oyna iyi yumulacağım 1. oyun yetti artık. Araba oyunlarını sevmem ama Forza 4 var oynadım biraz.

Yaga oynuyorum. Hikayesi güzel, oynanışı keyifli ve en önemlisi Türkçe dil desteği var oyunda. Harcadığım en iyi 25 lira olabilir.

Yeni başladım grafikler ve oynanış çok hoşuma gitti vuruş hissiyatı ve gore olayı falan gayet yerinde co-op olması da ayrı bir güzel yarın arkadaşla devam edeceğiz ana hikayeye.
Girişeceğim gibi bu oyuna etkilendim.

AC Rogue, NFS World.

Metro Exodus bitirdim 2 gün önce. Şimdi de RDR2 indiriyorum
Metro Exodus biraz iç karartıcı bir oyun değil mi yanlış mı düşünüyorum oyun bittikten sonra bu oyunu herkes deneyimlemeli dedin mi içinden? RDR2 mi dedi birisi... kesinlikle aşık olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…