Ne tür bir bilgisayar alınmalı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar öncelikle. Aklımda bilgisayar almak gibi bir plan var. Ama ne tür bir şey almalıyım çok aradayım. Aslında Monster bir notebook alacaktım ama çok fazla insan iade etmeye başladı. Yanımda çok taşımak istiyorum gerektiği zaman terasta oturup bir şeyler izlemek istiyorum yeri geldiğinde de oyun oynamak istiyorum. Ama diğer markalara baktığımızda Monster aldığım zaman 2070 alabileceğim bütçe ile diğer markalara yöneldiğimde 2060 bulması dahi zorlaşıyor. Sizce ne yapmalıyım. Kasadan pişman olurum diye korkuyorum biraz ve masamdaki alan kısıtlı.

Msi, Lenovo ve Asus'a yönelin derim. Evet fiyatlar daha yüksek ama çok iyi markalar. Bunlarda da sorun yaşayabilirsiniz ama bu markaların desteği daha iyi. Yanlış anlamayın, Monster'ı kötülemiyorum.

Yok zaten aşırı övülecek bir mantığı kaldığını düşünmüyorum monster'ın. yoğunluklu olarak monster kullanan bir discord sunucusunda bulunuyorum ve çok fazla insan iade etmeye başlamış gene bir şekilde bütçe sorununu çözme imkanım var yazmayı unutmuşum.
Msi, Lenovo ve Asus'a yönelin derim. Evet fiyatlar daha yüksek ama çok iyi markalar. Bunlarda da sorun yaşayabilirsiniz ama bu markaların desteği daha iyi. Yanlış anlamayın, Monster'ı kötülemiyorum.
Bütçeniz 2000 mi?
Hayır 13-14-15 civarı, neden? Ama mümkünse 15 olmasın.

Msi,Asus gibi markalardan model tercih etmeniz daha iyi olacaktır,insan 2070'li bir laptopa o kadar para sayınca her türlü desteği bekliyor.

Bana kalırsa masaüstü almak daha avantajlı ancak dediğiniz gibi taşıyacaksınız ve seyahat vs yapacaksanız ister istemez laptop vazgeçilmez oluyor, sana tavsiyem Casper alma yeterli monster kullanan arkadaşlarım da var memnunlar sana kalmış tabii ki ama eğer sabit kullanacaksan masaüstü bilgisayar alırsın ve canavar gibi kullanırsın.

MSI sektörün zirvesi gibi bir şey. Soğutmada en kalitelisini yapıyor. En kaliteli donanımı kullanıyor. Bu açıdan biraz tuzlu oluyor. Bakın bakalım alt segment, alt-orta segment, üst segment MSI'dan daha fazla bakır ısı borusu koyan var mı. Uzun ömürlü bir şey alınacaksa MSI olmalı. Birazdan alıp iade edenler linç etmeye başlar 🤣

Eğer sistem istiyorsanız;

AMD Ryzen 7 2700X Soket AM4 3.7GHz/ 4.35GHz 20 MB Önbellek 105W 2.Nesil İşlemci

INNO3D GeForce RTX 2080 Twin X2 8 GB GDDR6 256Bit DX12 GAMING Ekran Kartı

AOC Agon AG271QX 27" 2560X1440 1ms 144Hz FreeSync Gaming Monitör

MSI X470 GAMING PRO Carbon DDR4 DP/HDMI M.2 AM4 RGB Anakart

Corsair CP-9020130-EU TX850M Power Supply

Samsung 970 Evo Plus MZ-V7S500BW 500GB 3500MB/3300MB/s NVMe M.2 SSD Disk

NZXT H500I CA-H500W-BL Pencereli RGB Akıllı Mat Siyah-Mavi Mid-Tower Kasa

Corsair 16 GB 2x8GB DDR4 3000MHz RAM (Bellek) - CMK16GX4M2D3000C16

Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk

Ama diyorrsunuz ki ben laptop istiyorum;

MSI Creator 15M A10SD-457TR i7-10750H 16 GB 256 GB SSD 6 GB GeForce GTX 1660 Ti 15.6" FullHD Windows10 Home Notebook

MSI sektörün zirvesi gibi bir şey. Soğutmada en kalitelisini yapıyor. En kaliteli donanımı kullanıyor. Bu açıdan biraz tuzlu oluyor. Bakın bakalım alt segment, alt-orta segment, üst segment MSI'dan daha fazla bakır ısı borusu koyan var mı. Uzun ömürlü bir şey alınacaksa MSI olmalı. Birazdan alıp iade edenler linç etmeye başlar 🤣
Bazı arkadaşlara maalesef bunu anlatamıyoruz burada değil yanlış anlaşılmasın.adam MSI ile excalibur'u kıyaslıyor.🤣

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı