Başrolde Jason Statham'ın olduğu TPS oyunu.Herkes oyun yapmak ister. Ben osmanlı döneminde geçen bir RPG oyunu yapmak isterdim.
Sen Matrix yapmışsın usta.Yapmak istediğim oyun bilgisayardan oynanmazdı büyük ihtimalle. Oyuna tek yerden girilecek, bir kapsüle yatacaksınız. Artık yatılır mı, oturulur mu, kafaya birkaç kablo mu bağlanır o kadar detaylı düşünmedim. Bilgisayardan girilemez çünkü o kadar güçlü bilgisayar olmayacak ve verdiğim ayrıntıları bir bilgisayar, oyuncuya yaşatamaz. Oyunda online da olacak. Çok büyük bir bütçe lazım tabii.
Gerçek hayat olacak. Çok ayrıntılı bir oyun olacak. Oyunda yaptığınız eylemleri gerçekteki bir birey nasıl hissediyorsa öyle hissedeceksiniz. Örnek: Acı, tat, koku. Bunu kapsül sağlayacak. Kapsül de maliyetli olacak. Atıyorum bir tane toksik biri mi var, onu dövebileceksiniz. Yemek yediğinizde kokusu ve tadını alabileceksiniz. Dayak da yiyebilirsiniz. Gerçek hayatın oyunu ya da gerçek hayata biraz eğlence katılmış bir oyun olurdu kısaca. Yayınlanması 30 yıl sürecek fakat oyun sürekli bir şekilde her yıl güncelleme alacak. Bu şekilde her türlü çağa ayak uyduracak. Bu oyuna hiçbir zaman çıktı denmeyecek, çünkü bu oyunun belirli bir sonu olmayacak. Sürekli güncel olacak. Çalışanların sayısı normalde oyun çıkartan firmaları 10'a katlayan bir sayı olacak. Çünkü bu, oyunun ötesinde bir şey olacak. Tabii ne yaparsın, hayal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.