Ne yapabilirim?

İyi başlamışsınız. Kız büyük ihtimalle kararlı olup olmadığınızı merak ediyor. Diğer kız arkadaşlarınızın söylediği de hoşlandığınız kızın size söylemek istedikleri aslında. Kendinizi tanıtmaya çalışın, görünce selam verin, görmezseniz gidip görün öyle selam verin, sosyal medyadan da abartmadan sohbet edebilirsiniz. Sizin görünüşünüzü beğenmiş. Geri kalan, hal ve hareketlerinizle kızın aklında şüphe bırakmamak.
Diğer arkadaşlarınıza da söyleyin, kızın yanına gittiklerinde sizi övsünler.

Daha çok sana böyle böyle deyip peşinden koşmanı istemiş. İlgi istemiş gibi duruyor. İlgi isteyetek seni kullanir gibime geliyor. Sen kızı taniyor musun ki?
Karakterini falan biliyor musun? Daha çok dış görünüşüne hoşlanıyor gibi duruyor.

Ne yalan söyleyeyim kız güzel sonrasında arkadaşlarıma sordum ve onlarda kızın saygılı akıllı iyi biri olduğunu söylediler zaten 2 dakikalık konuşmamızda da öyle kötü birine benzemiyordu ne dediğini bilen biriydi.
Peki yarın kızı yanıma alıp yüz yüze konuşursak nelerden bahsedeyim veya neler sorayım?

Hocam başkasının dediği belli olmuyor. Millet başkalarına göre çok iyi karakter değişikliği yapabiliyor. Bence önce taniyin nasıl biri olduğunu ögrenin ondan sonra teklif edin.

Hocam egodan geçilmiyor uzak dur o kızdan

Ne diyeyim bilmiyorum her telden ayrı bir ses çalıyor gerçekten şu aralar kafam çok karışık.

Peki yarın kızı yanıma alıp yüz yüze konuşursak nelerden bahsedeyim veya neler sorayım?
Çıkma teklif edip kızı sıkmayın. Arkadaş olup sizi tanımak istiyor. Kendinizi tanıtın ama iş görüşmesindeymiş gibi değil. Normal sohbet edip akışına bırakın bir süre.

Çıkma teklif edip kızı sıkmayın. Arkadaş olup sizi tanımak istiyor. Kendinizi tanıtın ama iş görüşmesindeymiş gibi değil. Normal sohbet edip akışına bırakın bir süre.
Anladım çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…