Ne yiyebilirim?

Yazım yanlışı yaparak ceza yiyebilirsin. Lezzetlidir.

Çok komikti gerçekten. Gülmekten binayı kırdım. Kırdığım için de binadan attılar ve sokakta kaldım. Sokakta kaldığım içinde serseriler her şeyimi gasp etti. Telefonu da alacaklar son isteğimi sordular. Bende bu mesajı yazmak istediğini söyledim.

Çok komikti gerçekten. Gülmekten binayı kırdım. Kırdığım için de binadan attılar ve sokakta kaldım. Sokakta kaldığım içinde serseriler her şeyimi gasp etti. Telefonu da alacaklar son isteğimi sordular. Bende bu mesajı yazmak istediğini söyledim.
Ah be hocam. :LOL:

Üniversiteye başladık iyi hoş da bir varoluşsal boşluğa düşmüş gibiyim ne yiyebilirim aklıma hiçbir şey gelmiyor diyorum tost yapayım ama onu da hep yiyebilirim e o zaman peynir ekmek kahvaltı yapayım onu da hep yiyebilirim e ne yiyeceğim arkadaş ben bir fikir lazım evde yapılabilecek bir şeyler.
Noodle.

Sandviçte margarin olmaz. Kaşar salam ve ekmek var zaten sandviçte bitkisel yağ kullanırsanız sıkıntı.

Her zaman kullanıyorum, tadını güzel yapıyor ve şu ana kadar bir şey olmadı. Olacağını sanmıyorum 😅 olursa da hayırlısı artık mutlu ölürüz.

Patlıcan, biber, domates ocakta közleyip yoğurtla yiyebilirsin. Patatesi yuvarlak şeklinde kes, tost makinesinde pişir. Mantarı fırınlayabilirsin. Tarhana çorbası yapmak çok basit, aynı şekilde sebze çorbası. Brokoli haşlayıp yemek 🤩 karnabahar 😋. Domates, havuç ve salata rendeleyip karıştırıp yemek 🤩 Ispanaklı mantı... Yeşil mercimek salatası... Ve patates salatası...

Patlıcan, biber, domates ocakta közleyip yoğurtla yiyebilirsin. Patatesi yuvarlak şeklinde kes, tost makinesinde pişir. Mantarı fırınlayabilirsin. Tarhana çorbası yapmak çok basit, aynı şekilde sebze çorbası. Brokoli haşlayıp yemek 🤩 karnabahar 😋. Domates, havuç ve salata rendeleyip karıştırıp yemek 🤩 Ispanaklı mantı... Yeşil mercimek salatası... Ve patates salatası...
Hocam adam öğrenci

Hocam adam öğrenci
Bunlar basit, yeşil mercimek haşlamakta ne var? Domates, maydanoz, biber, limon ve baharatları eklemek zor bir şey değil. Tarhana çorbasını demek bile istemiyorum. Hazır tarhanayı alıp haşlamak zor değil. Her gün tost, noodle mu yiyecek!? Sağlıklı beslenmeli, ben buna çok dikkat ediyorum. Tamam, kadın olduğum için bunlar bana basit geliyor lakin erkek de bir şeylerde pişirebilmeli...

Makarna
Bunlar basit, yeşil mercimek başlamakta ne var? Domates, maydanoz, biber, limon ve baharatları eklemek zor bir şey değil. Tarhana çorbasını demek bile istemiyorum. Hazır tarhanayı alıp haşlamak zor değil. Her gün tost, noodle mu yiyecek!? Sağlıklı beslenmeli, ben buna çok dikkat ediyorum. Tamam, kadın olduğum için bunlar bana basit geliyor lakin erkek de bir şeylerde pişirebilmeli...
Sorun yapmakta değil, domatesin kilosun biliyor musunuz?

Sağlıklı bir şey istiyorsan yulaflı tariflere bakabilirsin. Tabii makarna veya pilava benzemez. Yulaf unlu pankekler var, öneririm. Tadı kepekli ekmeğe benziyor, aslında bana kolay geliyor ama kimine zor gelebilir. En iyi öneri tavuk pilav veya makarna. Noodle yemeni önermiyorum, zararlı bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı