Ne Zaman Bilgisayar Alacağız?

Hayat ne garip. 🤔 Çocukken atari almak için uğraşırdım. Yanlış hatırlamıyorsam 5TL 'ye almıştım.
9999 oyunlu kasetler alırdık. Merak ederdim neden 10.000 değil diye 🤣 Unutmamak lazım bir ara da tetris vardı. Fena. 🤣 Şimdi dilediğim sistemi toplayabiliyorum ama o zaman ki haz var mı? Tartışılır. : ) Umarım dilediğiniz sistemi toplarsınız.

Evet beyler 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum. Bilgisayar toplama videolarını izliyorsunuz benim gibi paramız olmasa bile. Benim gibi video izleyip heyecanını gideren kardeşlerim burada mı? :D
Bende eski bilgisayarımı atıp yerine güzel bir pc topladım. Bundan 3 yıl önceydi şimdi üniversiteye giriyorum laptop almak istiyorum ama bu dolar kuru ile beni baya zorluyor.

Hayat ne garip. 🤔 Çocukken atari almak için uğraşırdım. Yanlış hatırlamıyorsam 5TL 'ye almıştım.
9999 oyunlu kasetler alırdık. Merak ederdim neden 10.000 değil diye 🤣 Unutmamak lazım bir ara da tetris vardı. Fena. 🤣 Şimdi dilediğim sistemi toplayabiliyorum ama o zaman ki haz var mı? Tartışılır. : ) Umarım dilediğiniz sistemi toplarsınız.
İyi dileklerin için teşekkür ederim dostum. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı