Ne zaman bilgisayar alınmalı?

Şu an hazır sistemlerin fiyatları, anormal bir atmosfer olmasına rağmen fena değil. Ekran kartlarındaki stok sorununun da devam edeceğini düşünürsek OEM sistem toplamak hayal diyebiliriz. O yüzden bütçenize göre sistemlere bakmanız lazım. Tabii öncesinde saydığım nedenlerden dolayı iyi bir şey almak için kesenin ağzını açmak gerekiyor.

4 senelik PC toplama maceramdan sonra PC toplayacak kimseye beklemesini önermiyorum. Çünkü fiyatlar düşecek her şey iyileşecek dedikçe daha kötü bir hale geliyor. Şu an için sadece ekran kartını daha iyi bir şey istiyorsanız sonraya bırakabilirsiniz. İdarelik mining yapılmayan kartları kullanabilirsiniz veya bütçeniz düşükse APU sistem alıp ileride ekran kartı ile güçlendirebilirsiniz. Veya hazır sistemlerin fiyatları uygun sayılır onları tercih edebilirsiniz.

Dolar 3 civarlarında.. Bilgisayarım 7 yıllık ve yeni bilgisayar toplamak için paramı biriktirmişim. Annem diyor ki; "Oğlum yazı bekle, dolar düşer." Beklemedim topladım ve o yaz sanırım 4.5 civarlarına kadar çıkmıştı. Uzun lafın kısası, Türkiye'de yaşıyorsan ve bir şeyi alabileceksen o an almalısın. Diğer ülkelerde zamanı geçtikçe ucuzlayan şeyler bizde pahalı olmaya başlıyor çünkü. Paran varsa al, yoksa paran olana kadar bekle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı