Chip krizi bittiğinde muhtemelen dolar yükselmiş olur, yani toplayın şimdi.
Kral ben sadece oyun için alsaydım zaten Xbox veya Ps alırdım, bana lazım olan şey bilgisayar. Hem oyun, hem ders, hem video, discord vs.Valorant, CSGO falan oynanmayacak ise PC alınmasını tavsiye etmiyorum bu şartlarda. Xbox Series X veya S alıp yola devam etmeli. Yok overclock yok undervolt falan uğraşmadan mis gibi 7 yıl geçirirsin.
Üreticilere göre stok sorunu 2023 gibi düzelecekmiş elinizde para varsa şimdiden alın.Kral ben sadece oyun için alsaydım zaten Xbox veya PS alırdım, bana lazım olan şey bilgisayar. Hem oyun, hem ders, hem video, Discord vs.
yani kesin PC alacağım,
Sen ne zaman almamı önerirsin?
Hocam bence alın sonra böyle olmasın Aileme Nasıl Bilgisayar Aldırabilirim..?? » Sayfa 1 - 15 - 12 Yılın Ardından Üzülerek Söylüyorum... » Sayfa 1 - 35
Bana pc lazım hocam maalesefXbox Series S + 32 inç monitör + Xbox Wireless kulaklık almak şuan çok daha mantıklı.
Eğer bütçeyi 10K yaparım diyorsan Series X + Monitör de alabilirsin.
Ne yazık ki masaüstü bilgisayarlar fiyat konusundaki avantajını şu an için kaybetti. Yakında üniversiteye falan gideceksen laptopta bakabilirsin.
Dediğim gibi maalesef pc almak zorundayım her için...Sadece oyun oynama amacı güdüyorsanız oyun konsolu alabilirsiniz.
Bilgisayar parçalarının pahalılaşması sebebiyle bu sene için idare edicek bir laptop almak daha mantıklı bir seçim olabilir.
Tavsiyeniz içim Teşekkür ederimChip krizi bittiğinde muhtemelen dolar yükselmiş olur, yani toplayın şimdi.
2023'ü bekleyememAmpul söndüğü zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.