Ne zaman bilgisayar toplanmalı?

Bütçe
10k
Hocam bu zamanda toplarsa 5000 tl ye günümüz oyunları için kötü bir pc toplar ve Korona virüs bitince krizde düşüş olma olasılığı var.
Covid bitse bile dolar yükselecek, ayrıca covid bir iki aya bitmez, daha çok var bitmesine. Hem bitse bile sorunlar tak diye düzelmez. Emin ol, bekledikçe kaybediyor arkadaş.

Hocam bu zamanda toplarsa 5000 tl ye günümüz oyunları için kötü bir pc toplar ve Korona virüs bitince krizde düşüş olma olasılığı var.
Söylediğinizin garantisi varmı? Ne zaman bitecek bilginiz varmı? Fiyatların 2 katına çıkmayacağını bilebilirmisiniz? Nedeni sadece pandemi mi? Mining işi etkilemiyormu? Bugün ekran kartıyla olan mining SSD veya CPU ile olursa onların fiyatlarının çıkmayacağını bilebilirmisiniz?

Bende pc toplicaktım bak tele baktım dolar 8.56 ydı sonra gittim biraz telden bişeylere baktım dolar 8.57 oldu bak yalan söylemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı